Po novu dozu humora dođite u 'Našu malu kliniku'.

4.sezona, 2.epizoda - ponedjeljak 11. listopada
Šemso (Enis Bešlagić) mora hitno u podrumu klinike ispeći svinju za svog kuma, ali nema čime zapaliti vatru. Od Zadra (Filip Šovagović) ukrade maketu od šibica, koju je on napravio za regionalno prvenstvo. Zadro misli da mu je maketu ukrao Florijan, koji ima velikih problema sam sa sobom. Naime, Florijan (Damir Lončar) je baš tog dana odlučio da će prestati pušiti. Svinja koja nije bila sasvim mrtva oživi i prouzrokuje paniku na klinici – posebice kod primariusa Guzine (Ivica Vidović) koji je alergičan na svinjetinu.

3.sezona, 35.epizoda - utorak 12 .listopada
Prema izboru redatelja u ovoj epizodi moći će se vidjeti najsmješniji dijelovi najpopularnije humoristične serije. U specijalnoj epizodi vidjet će se također do sada još ne viđeni dijelovi 'Naše male klinike'. Koji su nas gegovi najviše nasmijali? Koji su skečevi i dijalozi bili najduhovitiji? Tko je sve od poznatih faca prošao kroz prostorije naše male klinike.

2.sezona, 32.epizoda - srijeda 13. listopada
U specijalnoj epizodi vidjet će se do sada još ne viđeni dijelovi 'Naše male klinike'. Što se događa iza ugašenih kamera? Kako 'doktori' vježbaju tekstove i kakva je atmosfera u klinici prije nego što započne snimanje. Kako nastaju duhoviti dijalozi i zanimljivi karakteri 'Naše male klinike': portir Šemso (Enis Bešlagić), primarius Guzina (Ivica Vidović), direktorica Grospić (Dubravka Ostojić), Kunić (Rene Bitorajac), Grgeč (Goran Navojec), Slaviček (Ranko Zidarić)?

4.sezona, 3.epizoda - četvrtak 14. listopada
Šemso (Enis Bešlagić) je do sada već dovoljno štete napravio u klinici te sada prema Grospićkinim (Dubravka Ostojić) uputama tri mjeseca mora raditi na tome da bude jako vrijedan i izrazito poslušan i dobar. Grgeču (Goran Navojec) je pak Grospićka naredila da od sada mora biti točan i da nikako ne smije više kasniti. Zapravo, direktorica priprema teren jer je cijeli tjedan ne bude u klinici, a ni predstojnika Guzine (Ivica Vidović). Mora odrediti nekoga tko će ih dostojno zamijeniti. Tko će uvesti novi režim u našu malu kliniku?

4.sezona, 4.epizoda - petak 15. listopada
Šemso (Enis Bešlagić) je jako tužan jer misli da je kriv zbog Miletovog (Igor Mešin) otkaza. U kliniku dolazi Slavičekov (Ranko Zidarić) brat blizanac koji je također doktor dok je ovaj drugi ostao kod kuće jer je bolestan. Dr. Slaviček izazove pravu pomutnju među kolegama jer nitko ne primjećuje razliku. No ubrzo im Grospićka (Dubravka Ostojić) objasni da je zapravo riječ o novom kolegi, Saši Slavičeku koji počinje raditi u NMK kao patolog.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju