Izliječite se dobrim humorom najboljom humorističnom serijom!

3.sezona, 33.epizoda - 8. studenog
Šemso (Enis Bešlagić) ispod pulta ima 'najnoviju' tehnologiju - bežične slušalice za mobilni telefon. Po pristupačnoj cijeni odmah je prodao po jedan bluetooth Kuniću (Rene Bitorajac) i Grgeču (Goran Navojec). Guzina (Ivica Vidović) je završio u krevetu pokraj Zadre (Filip Šovagović) – dobio je kroničnu upalu pluća. S obzirom da je seksualno zlostavljanje na radnom mjestu sve veći problem, Grospićka (Dubravka Ostojić) je svima podijelila letke s novim propisima o pravilnom ponašanju u klinici.

3.sezona, 34.epizoda - 9. studenog
Vratila se sestra Helga (Jadranka Đokić)! Svi se vesele, a najsretniji je definitivno vječiti pacijent Zadro (Filip Šovagović). No, cijela je klinika u brizi - je li sestra Helga mlada žena iz novina koja je dala posvojiti svoje tek rođeno dijete? Šemso (Enis Bešlagić) radi mali pjeskovnik – kako bi se malo poigrao kada postane nervozan. No, Bogo (Filip Nola) smatra kako je to genijalna antistres metoda i odnosi Šemsin patent na okrugli stol psihijatra.

3.sezona, 35.epizoda - 10. studenog
Prema izboru redatelja u ovoj epizodi moći će se vidjeti najsmješniji dijelovi najpopularnije humoristične serije. U specijalnoj epizodi vidjet će se također do sada još ne viđeni dijelovi 'Naše male klinike'. Koji su nas gegovi najviše nasmijali? Koji su skečevi i dijalozi bili najduhovitiji? Tko je sve od poznatih faca prošao kroz prostorije naše male klinike.

1.sezona, 10.epizoda - 11. studenog
U današnjem nastavku pojavljuju se Josip Bobi Marotti i Ksenija Marinković.
Portir Šemsudin Dino Poplava (Enis Bešlagić) otvara lokal s brzom hranom u kojemu su glavni hit sendviči s gljivama. Kako se dr. Franjo Slaviček (Ranko Zidarić) priprema za odlazak u Ameriku, u zamjenu angažiraju dr. Huberta Dakla, legendu hrvatskog liječništva. U kliniku stiže i gospođa koja ima 1001 problem. Dr. Toni Grgeč (Goran Navojec) se neuspješno bori protiv njih.

1.sezona, 30.epizoda - 12. studenog
Gledatelji će dugo pamtiti duhovite situacije poput Zadrinih lješnjaka, Đurine uloge gastarbajtera, Slavičekovog piercanja ili Šemsine momačke večeri prije prošnje stroge i trudne Grospićke. Kroz seriju je prošla plejada poznatih imena u gostujućim ulogama, od Lane Klingor, Davora Gobca, Ane Karić i dr. No mnogima je za oko zapeo naočiti slovenski glumac Sebastian Cavazza, a većina gledateljica zavidjela je frustriranoj Grospićki što je uhvatila takvog komada.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju