Dani (Callie Thorne) je zadužena pomoći zvijezdi roller derbyja (gostujuća zvijezda Alicia Ziegler) da prevlada opasne gubitke pamćenja na stazi.

2. sez., 2. ep. - 27. srpnja

Dani (Callie Thorne) je zadužena pomoći zvijezdi roller derbyja (gostujuća zvijezda Alicia Ziegler) da prevlada opasne gubitke pamćenja na stazi, a vlasnik „Hawksa“ Marshall Pittman (Evan Handler) postavlja samog sebe za generalnog menadžera momčadi i dovodi karijeru T. K.-a (Mehcad Brooks) u pitanje.


2. sez., 3. ep. - 28. srpnja

Ispodprosječna izvedba obećavajućeg rookieja dovodi do toga da Dani (Callie Thorne) otkrije njegovu iznenađujuću tajnu. T. K. (Mehcad Brooks) razmišlja da se ostavi nogometa i vrati u staro susjedstvo.


2. sez., 4. ep. - 29. srpnja

Narcisoidna bejzbolska zvijezda obraća se Dani da ga izvuče iz udaračke krize. T. K. se povlači nakon što nepokolebljiva maserka pokuša tretirati njegovu ranu od metka. U međuvremenu, Pittmanova burna rastava prijeti da će uništiti franšizu kada Marshallovo krhko psihičko stanje izađe na vidjelo.


2. sez., 5. ep. - 30. srpnja

Iluzionist specijaliziran za bjegove potraži pomoć od Dani (Callie Thorne) zbog snažnih napadaja panike. Lindsay (Hannah Marks) je uzrujana zbog ljubavne veze između Matta (Marc Blucas) i Dani. T. K. (Mehcad Brooks) unajmi tehnološkog stručnjaka (Sam Levine) da mu pomogne podignuti popularnost na internetu. U gostujućoj se ulozi pojavljuje Terrell Owens.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju