Dani (Callie Thorne) pomaže članovima svoga omiljenog rock-benda koji planiraju ponovno okupljanje, ali njihove dugogodišnje tajne to ugrožavaju.

2. sez., 10. ep. - 11. kolovoza

Dok liječi bračni par profesionalnih tenisača zbog nedostatka komunikacije na terenu, Dani (Callie Thorne) otkrije da su u otvorenom braku. Nico (Scott Cohen) sazna da su tajno snimljeni razgovori unutar trening-kampa „Hawksa“ na prodaju, a T. K.-eva (Mehcad Brooks) ovisnost o drogama ugrožava i njegovu karijeru i momčad.


2. sez., 11. ep. - 12. kolovoza

Nakon što ga klub natjera da ode na odvikavanje, T. K. (Mehcad Brooks) se sprijatelji s glazbenim producentom (gostujući glumac Michael Imperioli). Istodobno, vlasnik „Hawksa“ Marshall Pittman nestane i pretpostavlja se da je mrtav.


2. sez., 12. ep. - 13. kolovoza

Dok je Dani (Callie Thorne) nesigurna u to što osjeća prema Nicu (Scott Cohen), smrt Marshalla Pittmana donosi „Hawksima“ iznenađujućeg novog vlasnika. T. K. (Mehcad Brooks) se vraća s odvikavanja i otkriva da tim pobjeđuje i bez njega.
 

2. sez., 13. ep. - 14. kolovoza

Dani (Callie Thorne) pomaže članovima svoga omiljenog rock-benda koji planiraju ponovno okupljanje, ali njihove dugogodišnje tajne to ugrožavaju. Za to vrijeme, Ray Jay (Patrick Johnson) zaljubljuje se u Juliette (gostujuća glumica Danielle Panabaker), nova vlasnica „Hawksa“ odlučuje da će klub voditi na svoj način.

>>>> Šok terapija, 18. - 19. kolovoza

 



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju