PON- ČET 03.15

(Necessary Roughness), SAD, 2012., 2.sezona

Izvršni producenti: Elizabeth Kruger, Craig Shapiro

Glume:
Scott Cohen                 ... Nico Careles
Callie Thorne                ... Dani Santino
Mehcad Brooks            ... Terrence King
Marc Blucas                 ... Matthew Donally
Hannah Marks              ... Lindsey Santino
Patrick Johnson            ... Ray Santino Jr
Gregory Alan Williams  ... Coach Pat Purnell
Amanda Detmer           ... Jeanette Fiero


O seriji:

Danielle „Dani“ Santino nakon muževe nevjere, napušta ga i započinje novi život kao zaposlena majka dvoje tinejdžera. Nakon pokretanja svoje psihoterapijske ordinacije na Long Islandu, ona upoznaje Matthewa Donnallyja, naočitog trenera nogomentnog tima New York Hawks te nakon provedene noći sa njim, uzajamno si pomognu. On njoj s ukliještenim živcem, a ona njemu pomoću hipnoze da pobijedi ovisnost o cigaretama. Kada Hawksima zatreba savjet o tome kako izaći na kraj s Terrenceom T. K.-em Kingom, skupim hvatačem sklonim ispuštanju lopte, Matt uvjeri trenera Pata Purnella da puži šansu Dani. Iako isprva svi sumnjaju u njezine sposobnosti, ona se suprotno svim očekivanjima pokazala u sasvim drugom svijetlu te nikoga nije ostavila ravnodušnim.

U drugoj sezoni Dani nastavlja raditi svoj posao, ozbiljno, besprijekorno i uspješno. Svojoj djeci priznaje da je u vezi da Mattom. Dani mijenja živote mnogih sportaša, glazbenika i vraća ih na pravi put. Novi život, tuđe sudbine i teret koji nosi kao samohrana majka tjeraju je da i ona sama postane pacijent.

Nagrade:
- 2012.- nominacija Zlatni Globus za Callie Thorne kao najbolju glumicu

- 2012.- nagrada Gracie Allen za Callie Thorne kao najbolju žensku glavnu ulogu

- 2013. –nagrada ASCAP za najbolju televizijsku seriju

- 2013.- nominacija Young Artist za Patricka Johansona kao najbolju izvedbu u TV serijama

- 2014. nagrada GLAAD

 

O glumcima:

Callie Thorne (Dani Santino)

Callie Thorne proslavila se ulogama u nekim od najpoznatijih televizijskih serija. Vjerojatno je najpoznatija po ulozi Sheile Keefe u kritički hvaljenoj seriji nominiranoj za nagradu Emmy, Vatreni dečki s Dennisom Learyjem. Callie se pojavila u više epizoda u FOX-ovoj seriji Zakon braće te NBC-jevoj Hitnoj službi, utjelovila je i suprugu Jimmyja McNultyja u hvaljenoj HBO-ovoj seriji Žica, a pamtljivo je i njezino utjelovljenje lika detektivke Laure Ballard u kritički hvaljenoj NBC-jevoj seriji Odjel za ubojstva: Život na ulici. Ostale televizijske uloge uključuju gostujuće uloge u serijama Odstrel, Zločinci u odijelima te Liječnik na narudžbu, pojavljivanja u tri NBC-jeve franšize serije Zakon i red te uloge u serijama Heroji iz strasti i Ed. Callie je gostovala u hit-seriji Showtimea Kalifornikacija s Davidom Duchovnyjem. Calliene filmske uloge uključuju glavne uloge u filmovima Welcome to Academia, s Jamesom LeGrosom, Kobna žena s Cillianom Murphyjem i Lucy Liu te Delirious sa Steveom Buscemijem i Alison Lohman.

Ostale uloge uključuju uloge u filmovima Analiziraj ono (Warner Bros.), Hysterical Blindness (HBO), Sidewalks of New York (Paramount), Next Stop Wonderland (Miramax) te Nice Guy Johnny. Glumila je uz Sama Rockwella i Justina Longa u hvaljenom kratkom filmu Robin's Big Date. Calliene kazališne uloge uključuju ulogu u Public Theateru u predstavi Posljednji dani Jude Iškariotskog koju je režirao Phillip Seymour Hoffman, u predstavi Manhattan Theater Cluba Gone Home koju je režirao David Warren te predstave Joe Fearless za Atlantic Company i Slavs za Mark Taper Forum.


Mehcad Brooks (Terrence King)

Nastupio je u brojnim televizijskim i filmskim ulogama, od kojih je najnovija uloga Eggsa u seriji Allana Balla za HBO Okus krvi s Annom Paquin i Stevenom Moyerom. Dobitnik je nagrade Screen Actors Guilda za ulogu u ABC-jevoj seriji Kućanice, u kategoriji najboljega glumca u humorističnoj seriji u kojoj je glumio sina Betty Applewhite, koju je utjelovila Alfre Woodard. Ta mu je uloga donijela i nominaciju za nagradu Image u kategoriji najboljega sporednoga glumca u humorističnoj seriji te mjesto na popisu Deset mladih glumaca vrijednih pozornosti Daily Varietyja u kolovozu 2005. Nastupio je u gostujućim ulogama u serijama Malcolm u sredini, Školske tajne, Jedan na jedan, Zaboravljeni slučaj i drugim. Mehcad je nastupio u brojnim filmovima, uključujući i nadolazeći film Chrisa Cartera Fencewalker, film Paula Haggisa Dolina nestalih s Tommyjem Leejem Jonesom i Charlize Theron te Disneyjev film Put slave u kojem je uz Josha Lucasa glumio zvijezdu crnačke košarkaške momčadi. I sam sportaš, Mechad je odrastao u Austinu u Teksasu, gdje je igrao nogomet i bejzbol, a bio je i član nacionalne košarkaše momčadi. Pohađao je Sveučilište u južnoj Kaliforniji, gdje je studirao filmske i televizijske umjetnosti. Tijekom srednje škole i studija Mechad se bavio manekenstvom, a bio je zaštitno lice (i tijelo) donjega rublja Calvin Klein.

SCOTT COHEN (Nico Careles)

Prepoznatljivo je lice zahvaljujući brojnim ulogama na televiziji i filmu te u kazalištu. No vjerojatno je najbolje poznat po ulogama u raznim televizijskim serijama, uključujući Gilmorice, u kojoj je glumio lik Maxa Medine, ljubavni interes Lorelei Gilmore koju je utjelovila Lauren Graham. Glumio je i u SHO-ovoj hit-seriji Street Time, a nastupio je i u serijama Plavci, Zakon i red: Suđenje pred porotom, Pravda za sve, Bez traga, Uvod u anatomiju, CSI, Castle, Blue Bloods i drugim. Cohen je nedavno glumio uz Natalie Portman u filmu Dona Roosa Druga žena. Pojavio se u filmu Svi su dobro s Robertom DeNirom, u filmu Nicole Holofcener Please Give te filmu Eda Zwicka Ljubav i ostale droge, a glumio je i u brojnim nezavisnim filmovima, uključujući Željezni križ, Winter of Frozen Dreams te hvaljeni Ljubav Jessice Stein. Ovu jesen pojavit će se uz Mela Gibsona u filmu How I Spent My Summer Vacation. Na Cohenovu bogatom popisu kazališnih uloga nalaze se uloge u broadwayskoj komediji Losing Louie za Manhattan Theater Club, u The Other Woman Davida Ivesa, u predstavi A Nervous Smile uz Amy Brenneman te mnoge

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju