Treća sezona premijerno se emitira na Novoj TV od 16. svibnja!

Nova TV gledateljima premijerno donosi treću sezonu uzbudljive američke serije 'Šok terapija' o sposobnoj i nepokolebljivoj sportskoj psihoterapeutkinji koja nakon suprugove nevjere odluči uzeti život u svoje ruke i nađe se u vrlo konkurentnom svijetu profesionalnih, vrhunskih sportaša, ali i ostalih javnih osoba, gdje radi kao njihova terapeutkinja. U trećoj sezoni serije, Dani (Callie Thorne) dobije otkaz iz New York Hawksa i počne raditi za Connora McClanea (John Stamos) u njegovoj uspješnoj menadžerskoj tvrtki, gdje će se baviti novim, još zanimljivijim slučajevima i pomagati javnim osobama da spase svoje karijere i riješe osobne poteškoće.


Uz dvoje djece tinejdžerske dobi, pokreće novi život, a sve započne nakon što otvori privatnu psihoterapijsku ordinaciju i upozna naočitog trenera kluba američkog nogometa New York Hawks. Ubrzo počne raditi za taj klub i zahvaljujući svojoj čvrstoći, odlučnosti i profesionalnosti postane jedna od najuspješnijih terapeutkinja u svojoj branši te pritom pomaže promijeniti živote mnogih sportaša, ali i glazbenika i ostalih javnih osoba nabolje.


Treća sezona serije donosi mnoge promjene u Daninu životu. Naime, već na samom početku, Dani dobije otkaz iz New York Hawksa nakon što njihova dugogodišnjeg trenera Pata Purnella (Gregory Alan Williams) zamijeni novi trener, Tom Wizinski (David Andrews), kojemu je prvi potez pronaći novog psihoterapeuta za tim. Međutim, Dani ubrzo dobije novu, primamljivu ponudu od menadžerske tvrtke V3 Global, odnosno njezinog razmetljivog, ali naočitog izvršnog direktora Connora McClanea (John Stamos) i financijskog direktora Troyja Cutlera (David Anders). Naime, nakon što im pomogne sklopiti veliki ugovor s mladom bejzbolskom nadom time što ga izliječi od straha od letenja, ona dobije ponudu da radi isključivo s klijentima njihove tvrtke, što znači da mora zatvoriti vlastitu privatnu praksu. Nakon što počne raditi za njih, Dani nije svjesna da je Troy zapravo ne želi u tvrtki i čini sve od sebe da je sabotira, a Danin dugogodišnji klijent, vrhunski igrač američkog nogometa TK (Mehcad Brooks) koji igra za New York Hawkse, ne želi se oprostiti od nje i pokušava postati klijentom V3 samo kako bi mogao nastaviti terapiju s Dani. Sezona će donijeti još mnoštvo uzbuđenja i napetih situacija, od hakerskih špijuna koji zaprijete tvrtki V3, do TK-ovih novih problema u karijeri, ali i novih zanimljivih situacija u Daninu osobnom životu.


Serija se temelji na iskustvima stvarne osobe, psihologinje dr. Donne Dannenfelser koja je radila za klub američkog nogometa New York Jets. Stoga je naziv serije isprva bio 'Dr. Donna'.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju