Oboljeli kemičar u novoj sezoni serije 'NA PUTU PREMA DOLJE' na Novoj TV.

3.sez., 3.ep - ponedjeljak 9. travnja
Skyler dolazi kući i nalazi Walta kojeg moli da ode i prijeti mu da će otkriti sve što zna o njegovim aktivnostima povezanima s drogom. Kad Walt odbije otići, ona pozove policiju taman prije nego što Walt mlađi stigne. Od sreće što mu se tata vratio, Walt mlađi plane na svoju majku kad se policija pojavi. Dok Skyler daje sve od sebe da se riješi Walta, policajci joj kažu da ništa ne mogu poduzeti. U međuvremenu, nakon što se iselio iz bivše roditeljske kuće, Saul Goodman moli Jesseja da nagovori Walta da se vrati u posao s Gusom.

3.sez., 4.ep - utorak 10. travnja
Premda ona i Walt glume sklad zbog djece, stvari su kod kuće postale još napetije otkad je Skyler priznala da je spavala s Tedom Benekeom. Premda ona ne želi živjeti u braku, Walt preuzima stvari u svoje ruke i odlazi u Benekeovu tvrtku da se susretne s neprijateljem. No Ted odbija razgovarati i Waltovi pokušaji razgovora s njim završavaju njegovim izbacivanjem iz zgrade. Na parkiralištu tvrtke hvataju ga Mike, privatni istražitelj koji ga prati, te Skyler.

3.sez., 5.ep - srijeda 11. travnja
Skyler muče izmiješani osjećaji zbog afere s Tedom i činjenice da njezin suprug stanuje kod kuće protiv njezine volje. Walt zove Saula Goodmana i traži da mu obrazloži zašto je dao pola novca za Jessejev nedavni poslovni dogovor.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju