Nakon što prizna da je obećala Marie da će platiti Hankovu skupu fizikalnu terapiju, Skyler ispituje Walta kako od vlade misli skriti ilegalno stečenu imovinu.

3.sez, 11.ep, ponedjeljak 29. travnja

Nakon što prizna da je obećala Marie da će platiti Hankovu skupu fizikalnu terapiju, Skyler ispituje Walta kako od vlade misli skriti ilegalno stečenu imovinu. Kad je Walt upozna sa Saulom, Skyler nije sigurna hoće li odvjetnikov plan pranja novca biti dovoljan da ih zaštiti. U međuvremenu, nakon što Waltova sumnja u partnerovo poštenje izazove podsmijeh, Jesse se vraća na rehabilitaciju gdje nalazi Petea i Badgera kako se nećkaju oko plana prodaje droge liječenim narkomanima. Kako bi im dokazao da je to moguće, Jesse uočava novu metu, Andreu, no počne se premišljati nakon što upozna njezina petogodišnjeg sina Brocka.

3.sez, 12.ep, utorak 30. travnja

Nakon odluke da će osvetiti smrt svoga prijatelja, Jesse počinje tražiti Wendy, bivšu djevojku, ovisnicu i prostitutku koja je redoviti kupac dvojice dilera koji su ubili Comba. Premda Walt odbija osigurati smrtonosni otrov koji Wendy treba umetnuti u ručak ubojica, Jesse inzistira na tome da on to napravi. U međuvremenu, Skyler odluči kupiti praonicu auta da bi olakšao pranje novca. Walt razmatra tu ideju jer bi tako mogao više vremena provoditi kod kuće. I dok se Marie trudi uvjeriti ga da je vrijeme da se vrati iz bolnice, Hank ljutito odbija otići dok ne bude sam mogao išetati iz nje.

3.sez, 13.ep, srijeda 1. svibnja

Nakon hvatanja dvojice dilera prije nego što ubiju Jessea, Walt odlazi u pustinju da bi to objasnio svom šefu Gusu. Premda je uzrujan zbog gubitka dvojice djelatnika i želi se dočepati Jesseja i osvetiti mu se, Walt mu pojašnjava da ga nikada neće uspjeti naći i da je najbolje zaboraviti ga i nastaviti s poslom kao da se ništa nije dogodilo. Čini se da je Gus prihvatio ideju i Walt se vraća na posao gdje nalazi Galea Boettichera, kojeg su vratili na posao. U međuvremenu, nakon ispunjenog obećanja prema Mikeu i likvidiranja četvorice meksičkih ubojica, Gusov privatni istražitelj usmjerava pozornost na Jesseja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju