Oboljeli kemičar u novoj sezoni serije 'NA PUTU PREMA DOLJE' na Novoj TV.

3.sez., 6.ep - ponedjeljak 16. travnja
Skupina plaćenih ubojica drži na oku Gusov restoran nakon što su počinili dvostruko ubojstvo u rezervatu u Novome Meksiku gdje su se skrivali. Hank nije uspio nagovoriti šefa da odobri prisluškivanje kuće u kojoj osumnjičenik Jesse i njegovi kompići obavljaju posao. Ignorirajući naredbe da odustane od slučaja, Hank motri kuću u kojoj Combo i Badger ponovno počinju s poslom.

3.sez., 7.ep - utorak 17. travnja
Iako Jesse misli da je izvukao živu glavu nakon što su mu uništili kamper, shvaća da je njegovo olakšanje kratkog vijeka kad se Hank pojavi u njegovoj kući, traži zadovoljštinu i na kraju ostavlja Jesseja krvavog i pretučenog. Nakon toga je prisiljen tražiti savjet odvjetnika. Jesse je u bolnici i Saul mu govori da napad sigurno neće biti kažnjen. Nakon toga pojavljuje se Walt i ispričava mu se zbog svega što se dogodilo, no Jesse mu jasno daje do znanja da će se osvetiti Hanku i njegovoj obitelji.

3.sez., 8.ep - srijeda 18. travnja
Teško ranjeni Jesse izlazi iz bolnice i dolazi Hank. Walt je u svome modernom laboratoriju i priopćava Galeu lošu vijest. Sada je Gale još više zbunjen jer ne zna što će se dogoditi kad Jesse zauzme njegovo mjesto. Kad mu Jesse kaže da je došlo do pucnjave, Walt smjesta odlazi u bolnicu u kojoj liječe Walta i preživjelog napadača. Dok detalji tragičnog događaja izlaze na vidjelo, Marie traži nekoga koga će okriviti za napad na svoga muža, a Walt pritišće Hankove kolege iz DEA-e tražeći odgovore zašto je izvršen napad na njegova šurjaka.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju