Teško ranjeni Jesse izlazi iz bolnice i dolazi Hank. Walt je u svome modernom laboratoriju i priopćava Galeu lošu vijest.

3.sez, 8.ep, utorak 23. travnja

Teško ranjeni Jesse izlazi iz bolnice i dolazi Hank. Walt je u svome modernom laboratoriju i priopćava Galeu lošu vijest. Sada je Gale još više zbunjen jer ne zna što će se dogoditi kad Jesse zauzme njegovo mjesto. Kad mu Jesse kaže da je došlo do pucnjave, Walt smjesta odlazi u bolnicu u kojoj liječe Walta i preživjelog napadača. Dok detalji tragičnog događaja izlaze na vidjelo, Marie traži nekoga koga će okriviti za napad na svoga muža, a Walt pritišće Hankove kolege iz DEA-e tražeći odgovore zašto je izvršen napad na njegova šurjaka.

3.sez, 10.ep, četvrtak 25. travnja

Walt pati od nedostatka sna koji loše djeluje na njegovo kompulzivno ponašanje, no unatoč tomu vraća se u laboratorij gdje radi bez prestanka da bi ispunio kvotu. Umoran od toga da sve moraju sami raditi, od delikatnog i uzbudljivog posla u laboratoriju do manje primamljivog čišćenja opreme, Jesse predlaže da zaposle asistente koji će obavljati šljakerski posao. Odbivši taj prijedlog, Walt se još više trudi da laboratorij nakon svakog dana ostane savršeno čist, a isto traži i od Jesseja. I nakon svađe oko čistoće staklenog pribora, Walt primjećuje malo, ali značajno nepodudaranje koje daje naslutiti da nemaju dovoljno robe za Gusa. No dok se Jesse trudi odvratiti ga od namjere da otkrije istinu o njegovoj posljednjoj prijevari, Walt postaje opsjednut nametnikom koji se uvukao u laboratorij i traži da ga se ubije prije nastavka rada.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju