Oboljeli kemičar u novoj sezoni serije 'NA PUTU PREMA DOLJE' na Novoj TV.

3.sez., 9.ep - ponedjeljak 23. travnja
Walt pati od nedostatka sna koji loše djeluje na njegovo kompulzivno ponašanje, no unatoč tomu vraća se u laboratorij gdje radi bez prestanka da bi ispunio kvotu. Umoran od toga da sve moraju sami raditi, od delikatnog i uzbudljivog posla u laboratoriju do manje primamljivog čišćenja opreme, Jesse predlaže da zaposle asistente koji će obavljati šljakerski posao. Odbivši taj prijedlog, Walt se još više trudi da laboratorij nakon svakog dana ostane savršeno čist, a isto traži i od Jesseja.

3.sez., 10.ep - utorak 24. travnja
Nakon što prizna da je obećala Marie da će platiti Hankovu skupu fizikalnu terapiju, Skyler ispituje Walta kako od vlade misli skriti ilegalno stečenu imovinu. Kad je Walt upozna sa Saulom, Skyler nije sigurna hoće li odvjetnikov plan pranja novca biti dovoljan da ih zaštiti.

3.sez.,11.ep - srijeda 25. travnja
Nakon odluke da će osvetiti smrt svoga prijatelja, Jesse počinje tražiti Wendy, bivšu djevojku, ovisnicu i prostitutku koja je redoviti kupac dvojice dilera koji su ubili Comba. Premda Walt odbija osigurati smrtonosni otrov koji Wendy treba umetnuti u ručak ubojica, Jesse inzistira na tome da on to napravi.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju