Oboljeli kemičar i njegov partner postaju sve uspješniji na putu prema dolje. Druga sezona serije i Bryan Cranston u ulozi nagrađenoj Emmyjem, od 5. listopada na Novoj TV!

2.sez., 11.ep - srijeda 9. studenog
Walt ignorira zabrinutost svoje trudne supruge zbog 200.000 dolara troškova operacije. Jesse pokušava proširiti njihov teritorij poslovanja, no događa se najgore. Njegov prijatelj i ulični diler Combo ubijen je. Uzrujan zbog Waltove ravnodušnosti spram njegova gubitka, Jesse bezuspješno pokušava zadržati svoju mrežu dilera koja se sve brže raspada. Ostavši bez načina da drogu raspačavaju na cesti, Walt i Jesse okreću se svom odvjetniku Saulu Goodmanu. Iako Saul pristaje dogovoriti im sastanak s nekim tko može prodavati velike količine metha, kada Walt i Jesse dođu u restoran brzom hranom gdje su ga trebali upoznati, tajanstveni se kontakt ondje ne pojavi.

2.sez., 12.ep - četvrtak 10. studenog
Odlučivši propustiti svoje kćeri kako bi osigurao prodaju zaliha metha, Walt sebe i Jesseja učini za milijun bogatijima. Kada dolazi u bolnicu spreman da se ispriča, Skyler je dobro raspoložena i odmah mu oprašta jer im se kći Holly rodila zdrava. Skyler želi nagovoriti sve prijatelje da novčano doprinesu njegovu liječenju od raka, a Walt je uvjerava da ima sve pod kontrolom. U međuvremenu, nakon drogiranja s Jessejem Jane zakasni na jedan od sastanaka za odvikavanje od ovisnosti te mora izmišljati alibi priču za svoga sumnjičavog oca Donalda koji zahtijeva objašnjenje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju