Oboljeli kemičar i njegov partner postaju sve uspješniji na putu prema dolje. Druga sezona serije i Bryan Cranston u ulozi nagrađenoj Emmyjem, od 5. listopada na Novoj TV!

2.sez., 1.ep - srijeda 5. listopada
Nakon što su vidjeli okrutnog vođu bande Tuca kako ubija jednog od svojih ljudi bez ikakvog očitog razloga, Walt i Jesse shvaćaju da ne znaju kako se nositi sa svojim novim raspačavačem metha. Walt panično odlazi doma i pokušava odvagnuti koje su mu opcije, a Jess uzima stvari u svoje ruke i kupuje si pištolj za samoobranu. U međuvremenu, Hank potiče svoju sve neuravnoteženiju ženu Marie da nastavi posjećivati psihoterapeuta. Hank je vidio videosnimku nedavne krađe metamfetamina, ali nije svjestan da su maskirani lopovi Walt i Jesse.

2.sez., 2.ep - četvrtak 6. listopada
Hank je pronašao inkriminirajući otisak prsta na mjestu ubojstva No Dozea i uvjeren je da ima sve što mu je potrebno kako bi napokon uhitio Tuca. Lov na Tuca prepušta kolegama iz odjela za narkotike i odlazi pomoći Skyler u potrazi za njezinim nestalim suprugom. Obje su potrage u punom jeku, a Tuco kod svojega staroga bolesnog ujka Tija pod prijetnjom pištolja drži Walta i Jesseja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju