Oboljeli kemičar i njegov partner postaju sve uspješniji na putu prema dolje. Druga sezona serije i Bryan Cranston u ulozi nagrađenoj Emmyjem, od 5. listopada na Novoj TV!

2.sez., 7.ep - srijeda 26. listopada
Walt dolazi u Jessejev stan i ondje ga pronalazi depresivnog i raspoloženog samo za drogiranje zbog svoje upletenosti u smrt ovisnika koji je krao od njega i njegove ekipe. Iako je Walt potpuno spreman nastaviti raditi sam, mijenja mišljenje kada mu Badger, Skinny Pete i Combo objasne da je Jesse postao heroj narkopodzemlja.

2.sez., 8.ep - četvrtak 27. listopada
Badger je uhićen u operaciji albukerške policije. On prvo poziva Saula Goodmana, odvjetnika poznatog po agresivnoj reklamnoj kampanji. Iako se Badger i njegovi prijatelji trude da uhićenje ostane tajna, Jesse i Walt ubrzo doznaju da je ovaj u zatvoru. U međuvremenu, Jesse se bolje upoznaje sa svojom stanodavkom Jane i doznaje da je ona bivša alkoholičarka. Skyler vikendima radi na svome novom poslu. Vrlo potreseni Hank vraća se u Albuquerque gdje ga kolege iz Odjela dočekuju kao heroja. Za prvog sastanka u zatvoru, Saul Badgeru objašnjava da će mu pružiti najbolju obranu koja se može kupiti novcem, ako ovaj uspije skupiti taj novac.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju