Walter White svojedobno je bio uspješan kemičar i radio u prestižnom državnom laboratoriju.

1.epizoda - ponedjeljak 21. ožujka
Walter White (Bryan Cranston) svojedobno je bio uspješan kemičar i radio u prestižnom državnom laboratoriju. No završio je kao predavač apatičnim srednjoškolcima u Albuquerqueju te obavlja dopunski posao u praonici automobila kako bi spojio kraj s krajem. Sa suprugom Skyler (Anna Gunn), koja je ostvarila pristojnu karijeru prodajući i kupujući stvari na eBayu, odgaja sina Waltera Ml.( RJ Mitte), tvrdoglavog sedamnaestogodišnjaka s čijom se cerebralnom paralizom bori cijela obitelj. No sve su to sitni problemi u odnosu na najnovije Walterovo otkriće. Dan nakon proslave pedesetog rođendana, na kojoj su glavna atrakcija anegdote o žustroj borbe protiv droga njegova šogora policajca za narkotike, Hanka Welda (Dean Norris), Walteru odjednom pozli.

2.epizoda - utorak 22. ožujka
Nakon što je njegov prvi susret sa svijetom droge završio smrću Krazy-8-a i Emilija, Walter (Bryan Cranston) više nije siguran da zaista može biti Jessejev (Aaron Paul) partner. Namjerava raskinuti njihov dogovor čim se riješe trupala, no stvari krenu u neočekivanom smjeru kada Krazy-8 polako dođe svijesti. Sklonivši svoj pokretni laboratorij metha u Jessejevo dvorište, Walter se vraća kući i pokušava isplanirati njihov sljedeći potez.

1.sezona, 3.epizoda - srijeda 23. ožujka
Walter (Bryan Cranston) pomaže Jesseju (Aaron Paul) počistiti nered koji je nastao nakon što su se riješili Emiliova trupla, a Skylerini zagonetni upiti natjeraju Marie da pomisli kako Walter Ml. puši travu. Iako Skyler (Anna Gunn) inzistira na tome da se njezini upiti ne odnose na nikoga i da istražuje za priču koju piše, sestra joj ne povjeruje i zamoli Hanka (Dean Norris) da porazgovara s Walterom Ml. Dok se čišćenje u Jessejevoj kući nastavlja, Krazy-8 govori Waltu da mu je Jesse otkrio neke kompromitirajuće detalje o njegovu životu. No kada Walt prigovori Jesseju zbog njegove indiskrecije, Jesse ga ljutito podsjeti da je on zadužen za uklanjanje Krazy-8-a.

4.epizoda - četvrtak 24. ožujka
Nakon što je rekao Skyler (Anna Gunn) svoju tajnu, Walter (Bryan Cranston) na obiteljskom roštilju svima obznanjuje da boluje od raka. No on ne zna da Hankova (Dean Norris) potraga za njegovim nestalim doušnikom, Krazy-8-om, usmjerava Agenciju za suzbijanje narkotika ravno prema njegovu laboratoriju. Iako Skyler inzistira na tome da će se protiv bolesti boriti zajedno, kao obitelj, a Marie nudi da će ga povezati s najboljim onkolozima u okolici, Walt odbija posuditi od Hanka 5000 dolara za svoj prvi pregled. Nakon što uvjerava Skyler da će novac posuditi iz svoga mirovinskog fonda, Walter uzima iznos koji je njemu i Jesseju preostao nakon propalog posla s drogom. U međuvremenu, nakon što je prijatelje počastio s preostalom zalihom metha, Jesse postaje paranoičan i skriva se u kući svojih roditelja. Ondje postaje jasno da je Jesse oduvijek živio u sjeni svoga pretjerano ambicioznoga mlađeg brata, Jakea.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju