Oboljeli kemičar i njegov partner postaju sve uspješniji na putu prema dolje. Druga sezona serije i Bryan Cranston u ulozi nagrađenoj Emmyjem, od 5. listopada na Novoj TV!

2.sez., 9.ep - srijeda 2. studenog
Za vrijeme provjere napredovanja terapije protiv raka, Walt dobiva napadaj kašlja i iskašlja krv. Zbog toga postaje siguran da mu nije ostalo još mnogo života. Odlučan da osigura dovoljno novca za Skyler i Walta ml. obraća se svom odvjetniku Saulu Goodmanu za savjet te nakon toga dolazi Jesseju s idejom za maratonsko kuhanje metha. Walt govori Skyler da će otići posjetiti svoju majku jer zna da mu se ona neće pridružiti na tom putovanju, a potom prekida Jessejeve planove s novom djevojkom i naređuje mu da skupi sve potrebne namirnice. Nalaze se kod zrakoplovne luke i sa svojim se mobilnim laboratorijem upute u zabranjeni teritorij izvan Albuquerqueja na nekoliko dana neprekidnoga kuhanja.

2.sez., 10.ep - četvrtak 3. studenog
Onkolog Waltu daje novu nadu i Skyler želi da se on malo odmori prije nego što se vrati na posao, a ona planira zabavu u povodu dobrih vijesti. Walt iznenađuje Jesseja viješću da je živ i da će pokupiti svoj dio novca od prodaje metha proizvedenog u maratonskoj pustolovini koja ih je obojicu gotovo koštala života. Walt se jasno izjašnjava da će se povući iz posla s drogom kada prodaju trenutačnu zalihu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju