Oboljeli kemičar i njegov partner postaju sve uspješniji na putu prema dolje. Druga sezona serije i Bryan Cranston u ulozi nagrađenoj Emmyjem, od 5. listopada na Novoj TV!

2.sez., 5.ep - srijeda 19. listopada
Dok se Walt muči sa sve većim računima za liječenje i razmiricama u svojoj obitelji, Hank je za herojstvo pokazano u okršaju s Tucom dobio promaknuće u Odjelu za narkotike. Iako se Hank na poslu drži kao glavni frajer, u sebi je potpuno prestravljen još jednoga takvoga potencijalno smrtonosnog okršaja. U međuvremenu, Jesse je odlučio potpuno promijeniti svoj život. Prvo se mora dogovoriti s Clovisom o čuvanju mobilnog laboratorija, a nakon toga uvjeriti skeptičnog stanodavca da mu iznajmi stan iako nema posao. Pristaje na ponovno partnerstvo s Waltom, ali ovoga puta inzistira da stvari rade na njegov način.

2.sez. 6.ep - četvrtak 20. listopada
Jesse se napuni methom i kreće u potragu za ovisnicima koji su okrali Skinny Petea. U trošnoj kući u kojoj par navodno boravi, Jesse pronađe samo petogodišnjeg dječaka kojega je par ostavio da se brine sam za sebe. Nakon što se pobrine da dječaku bude udobno, Jesse se priprema za dolazak ovisnika. U međuvremenu, nakon telefonskog razgovora sa Skyler, Gretchen Schwartz shvaća da Walt svojoj obitelji govori da mu ona i njezin suprug plaćaju liječenje raka. Kad ih Gretchen uskoro posjeti i naiđe na Walta, on je diskretno zamoli da ga ne razotkrije pred Skyler.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju