Oboljeli kemičar i njegov partner postaju sve uspješniji na putu prema dolje. Druga sezona serije i Bryan Cranston u ulozi nagrađenoj Emmyjem, od 5. listopada na Novoj TV!

2.sez., 3.ep - srijeda 12. listopada
Hank je neugodno blizu povezivanju dvojca s trgovinom droge pa Walt smišlja plan kojim bi maknuo sumnje sa sebe i Jesseja. Walt gol ušeće u trgovinu te glumi da ima amneziju kako bi ga hospitalizirali. Jesse se obraća bivšem parteru Badgeru za pomoć oko skrivanja laboratorija, a nakon toga odlazi u obližnji motel. Sve uredi da izgleda kao da se ondje sa svojom djevojkom već nekoliko dana drogirao i zatim čeka da Hank i njegovi kolege iz Odjela za narkotike pronađu niz tragova koji će ih uputiti u taj motel. U međuvremenu, Skyler strahuje da su amneziju uzrokovale metastaze karcinoma.

2.sez., 4.ep - četvrtak 13. listopada
Zbog problema uzrokovanih njegovim nepredvidivim ponašanjem, Walt inzistira da se Jesse primiri i da s njime nema nikakvoga kontakta do daljnjega. Kako bi pokušao uvjeriti Skyler da je zaista iskren, Walt se trudi biti uzoran otac i suprug. Skyler ne povjeruje u priču koju je izmislio kako bi objasnio svoju tajnovitost i drugi mobitel. Ona ljutito odjuri iz kuće. Dok se Waltov odnos sa Skyler postepeno raspada, stvari se pogoršavaju i u njegovu odnosu s Waltom ml.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju