Cristina (Valerie Dominquez) ima sve što svaka djevojka može poželjeti! Lijepa je, inteligentna, financijski uspješna, ima puno prijatelja i divnog muškarca pokraj sebe.

1.ep. - 5. kolovoza

Cristina i Armando Villalba su zajedno. Alejandro je i dalje s Laurom i trudi se da njihova veza uspije, no zapravo oboje umiru od ljubomore iako pokušavaju biti smireni. Cristina se prvi put mora suočiti s jednom bivšom, Armandovom bivšom ženom koja ga još nije preboljela i pronalazi najrazličitije isprike da bi im smetala.

2.ep. - 6. kolovoza

Armando Villalba je uistinu dodirnuo Crisino srce i zato mu se ona želi približiti još više preko njegove djece. Problem je u tome što djeca svaki put zahtijevaju sve više, gospodin naporno radi i ostavlja nju da se brine za njih. Cristina će poludjeti. Gracia misli da nešto nedostaje njezinu braku i životu pa misli da je rješenje dijete.

3.ep. - 7. kolovoza

Cristina je osvojila stipendiju za postdiplomski, svi joj čestitaju jer slavi trideseti rođendan i jer je postigla ono što bi svatko poželio. Cristina se ne osjeća tako, nedostaje joj najvažnija stvar u životu. Bivša Armandova žena odvodi djecu iz zemlje, Armando ih je prisiljen slijediti, ali prije svega kaže Cris da pođe s njim. Za Cristinin rođendan Alejandro joj kupi šest darova i kaže joj kako ih je sve izabrao.

4.ep. - 8. kolovoza

Cristina odlazi na opuštajuće putovanje sa sestrom Gracijom i s Hannah. Alejandro to dozna i nagovori Ester da sudjeluju na konvenciji koja bi se trebala odvijati u istome gradu. Ester misli da je Alejandro želi ponovno osvojiti.

5.ep. - 9. kolovoza

Alejandro se zatvara u svoju sobu da bi završio roman. Umoran i pod stresom počinju mu se miješati njegov roman i stvarnost. Lažni tragovi i paranoične detektivske istrage dovode ga k zaključku da je muškarac koji je s Cristinom kriminalac. Alejandro je pokušava zaštititi, ali na kraju mu se smiju jer otkriva da je navodni kriminalac u stvari trgovac proizvodima za čišćenje koji je htio uplesti Cristinu u veliki posao.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju