Cristina (Valerie Dominquez) ima sve što svaka djevojka može poželjeti! Lijepa je, inteligentna, financijski uspješna, ima puno prijatelja i divnog muškarca pokraj sebe.

17.-18.ep. - 29. srpnja

Među Cristinom i Alejandrom nema više razgovora, doručaka i zajedničkog prostora. Cristina traži od njega da podijele stan i stavlja traku. Alejandro ostaje ne samo bez prijateljice u koju je očigledno zaljubljen, nego i bez materijala za svoje pisanje. Inspiriran njezinim neizgovorenim razočaranjem i pod stalnim Esterinim pritiskom, uspije napisati odličnu kolumnu. Cristina se ne sjeća poljupca koji je dala Alejandru, ali ga se Alejandro savršeno sjeća. Cristina izađe sa zabavnim muškarcem koji je unajmi da mu dizajnira trgovinu igračkama, ali među njima ne funkcionira jer je on previše djetinjast. Cristina želi prekinuti, ali je tip preduhitri jer je smatra previše dosadnom.

19.-20.ep. - 30. srpnja

Bar organizira maskenbal. Cristina i Alejo nastavljaju svoj život po istim strogim pravilima. Oboje na svoj način pokušavaju pokazati da su okrenuli novu stranicu i da život ide dalje. Alejandro izlazi s curom koja je ista Pamela, Cristina misli da je to njezina bivša prijateljica i misli da bi trebala reći Eduardu.
Guillermo je i dalje na putu, Gracia to iskoristi i poziva svoje roditelje na proslavu godišnjice, osim toga želi iskoristi tu priliku da bi Cris definitivno izbacila Alejandra iz stana. Justo i Alma dolaze posvađani, ne prestaju se svađati i njihove se kćeri moraju sukobiti s njima. Cristina završi s oba roditelja u svome stanu.

21.-22.ep. - 31. srpnja

Cristina doznaje da je Alejandro spavao s Ester i da su osim toga bili zajedno. Želi se osvetiti i izlazi s Robertinim prijateljem koji je njezinih godina. Kad jednog dana dođe u njegovu sobu, njegova mama ih nađe zajedno i optuži je da zavodi maloljetnike. Mladić je bez obzira na to nastavi opsjedati. Cristina i Alejo razgovaraju o obvezama, ona mu kaže da je nesposoban obavezati se nekomu, da se boji ozbiljne veze. Alejandro se želi dokazati i pokazati Cristini da može imati vezu koja nešto vrijedi. Počne hodati s Lunom koja mu na početku kaže da on ne može biti u ozbiljnoj vezi, ali se poslije predomisli kad vidi koliko se Alejandro trudi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju