Cristina (Valerie Dominquez) ima sve što svaka djevojka može poželjeti! Lijepa je, inteligentna, financijski uspješna, ima puno prijatelja i divnog muškarca pokraj sebe.

(Los Caballeros Las Prefieren Brutas), Kolumbija, 2008., serija
22 epizode
Redatelji: Alessandro Angulo, Carlos Moreno, Juan Felipe Orozco, Henry Rivero
Scenaristi: Julio T. Cabello, Marlon Quintero, Isabella Santodomingo, Rosa Clemente, Jörg Hiller, Claudia Sanchez

Glume:
Valerie Domínguez….Cristina Oviedo
Juan Pablo Raba….Alejandro Botero
Michelle Manterola…..Gracia Oviedo
Patricia Castaneda….Hannah de la Espriella
Mijail Mulkay….Rodrigo Florez
Gustavo Ángel…Miguel Forero
Ángela Vergara…Pamela Davila

O radnji:
Cristina (Valerie Dominquez) ima sve što svaka djevojka može poželjeti! Lijepa je, inteligentna, financijski uspješna, ima puno prijatelja i divnog muškarca pokraj sebe. Ali u ovoj savršenoj priči nešto ipak nije tako savršeno, a to je - njen muškarac! U jednom trenu, svijet joj se počne rušiti i počne patiti od emocionalne praznine. Ipak, odluči pronaći sreću i zadovoljstvo, bez obzira na njihovu cijenu.

O likovima:
Cristina Oviedo

Cristina je atraktivna, smirena, spontana, prirodna i srdačna. Potječe iz dobrostojeće obitelji, a svoj luksuzni stan dijeli s Alejandrom. Cristina je industrijska dizajnerica koja je rano postigla veliki profesionalni uspjeh. Vlasnica je malog obećavajućeg dizajnerskog ureda, Cris Oviedo Designs. Kompetitivna je, vrlo inteligentna i iznimno sposobna. Prava je radoholičarka, a posao joj je ispred svega u životu. To će se s vremenom zapravo promijeniti, kad shvati da zapravo ne zna koji su joj životni prioriteti.

Alejandro Botero
Alejandro je Cristinina ljubav. On je zavodnik, vrlo je oštrouman i toliko siguran u sebe da je gotovo tašt. Želi se zabaviti bez žrtvovanja, zaigran je i ne veže se. Potječe iz bogate obitelji, a studirao je pravo samo da bi udovoljio ocu. Njegov pravi poziv je pisanje, a ambicija mu je biti poznati pisac kriminalističkih romana.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju