Cristina (Valerie Dominquez) ima sve što svaka djevojka može poželjeti! Lijepa je, inteligentna, financijski uspješna, ima puno prijatelja i divnog muškarca pokraj sebe.

6.-7. - 20. srpnja

Cristina i Alejandro opet hodaju, vraćaju se s puta i žele biti zajedno. Kad se pročuje velika vijest, naprave veliku proslavu. Ester je bijesna, osjeća da su joj se narugali i planira osvetu. Za to vrijeme, Cristina doznaje da je Hannah bila Alejandrova doušnica i da je znala za Ester. Njih dvije se posvađaju. Cristina je uspješna djevojka koja, naizgled, ima sve pod kontrolom u svome životu. Sa svojim najbližim prijateljima slavi svoj posljednji tulum prije ulaska u brak. Sve je u najboljem redu do povratka kući kad otkrije Eduarda, svog budućeg supruga s Pamelom.

8.ep - 21. srpnja

Neobična napetost između Cristine i Alejandra pojačava se kad se počinju upoznavati. Među njima se stvara neobična prijateljska veza. Cristina je uvjerena da je on homoseksualac i osjeća povjerenje prema njemu čak i dok je u donjem rublju. Rodrigo se zaljubljuje u Alejandra i moli Cristinu da dogovore izlazak u četvero, ali Cristina očito nema partnera.

9.-10.ep. - 22. srpnja

Cristinu su pozvali da održi predavanje na seminaru o uspješnim i mladim ženama. Cristina nema pojma o čemu će govoriti. Održi sastanak s organizatoricama i shvaća da su superfeministice. Iako se prije nekoliko mjeseci nije tako osjećala, sad se osjeća pravom feministicom, ali zbog osvete. Hannah joj kaže da to nije normalno i da ne može otići na seminar isijavajući iz sebe bijes.

11.-12.ep. - 23. srpnja

Cristinu su nominirali za nagradu u kategoriji Dizajnerica godine i sigurna je da će pobijediti. Među nominiranima je još jedna dizajnerica koja misli da joj nitko nije ravan. Cristina počinje izlaziti s muškarcem koji je uistinu vrlo pažljiv, ali ne može izbjeći da ne razmišlja o svakom njegovu potezu i gesti. Smatra da taj čovjek ima skrivenu namjeru, želi je kupiti da bi spavao s njom. Poslije uviđa da je veoma pažljiv muškarac i želi opet biti s njim, ali on sad ne želi biti s njom jer već izlazi s drugom ženom. Cristina otkriva da je pravi ubojica pristojnosti.

13.-14.ep. - 24. srpnja

Alejandro je uplašen jer osjeća da je privlačnost prema Cristini ozbiljnija nego što je mislio. Poželi opet biti kao prije i izlaziti sa svim ženama. Jedne noći u baru upoznaje ženu i odvodi je u stan. Cristina počinje susretati Eduarda i Pamelu na svim mjestima na koja odlazi, ili još bolje, na mjestima na koje je odlazila s Eduardom, u supermarket, u bar u koji odlazi, na benzinsku postaju, čak i na zabave. Kao vrhunac, Debeljuca, koja je zajednička prijateljica, poziva ih na svoj rođendan koji će proslaviti u baru.

15.-16. ep. - 25. srpnja

Cristina i Alejandro su opsjednuti poljupcem koji su dali jedno drugomu. Da bi to zaboravila, Cris izlazi s Ricardom Altunesom, bogom seksa, a Alejandro s Rhadom, Španjolkom koja se bavi tantričkim seksom. Za to vrijeme, Hannah upoznaje Dominga s kojim doživljava svoj prvi put s četrdesetogodišnjim djevcem. Cristina se pretvara da odlazi na put, započinje sa svojim planom da ubije Alejandra požudom. Profinjeno se igra s njim, zavodi ga, ali ga istodobno tjera da bude homoseksualac. U dosluhu je s Rodrigom i Hannah i koristi tisuće zamki kako bi vidjela dokle je u stanju lagati. Alejandro pokušava održati laž, ali mu je sve teže, ne može više lagati, reći će joj istinu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju