Cristina (Valerie Dominquez) ima sve što svaka djevojka može poželjeti! Lijepa je, inteligentna, financijski uspješna, ima puno prijatelja i divnog muškarca pokraj sebe.

1.ep. - 15. srpnja

Cristina i Armando Villalba su zajedno. Alejandro je i dalje s Laurom i trudi se da njihova veza uspije, no zapravo oboje umiru od ljubomore iako pokušavaju biti smireni. Cristina se prvi put mora suočiti s Armandovom bivšom ženom koja ga još nije preboljela i pronalazi najrazličitije isprike da bi im smetala. Jednog dana, Armando se suočava s njom i kaže joj da ostavi na miru njega i njegovu djevojku Cristinu koju uistinu voli.

2.ep. - 16. srpnja

Armando Villalba je uistinu dodirnuo Crisino srce i zato mu se ona želi približiti još više preko njegove djece. Problem je u tome što djeca svaki put zahtijevaju sve više, gospodin naporno radi i ostavlja nju da se brine za njih. Cristina će poludjeti. Gracia misli da nešto nedostaje njezinu braku i životu pa misli da je rješenje dijete.

3.ep. - 17. srpnja

Cristina je osvojila stipendiju za postdiplomski, svi joj čestitaju jer slavi trideseti rođendan i jer je postigla ono što bi svatko poželio. Cristina se ne osjeća tako, nedostaje joj najvažnija stvar u životu. Bivša Armandova žena odvodi djecu iz zemlje, Armando ih je prisiljen slijediti, ali prije svega kaže Cris da pođe s njim. Za Cristinin rođendan Alejandro joj kupi šest darova i kaže joj kako ih je sve izabrao.

4.-5. ep. - 18. srpnja

Cristina odlazi na opuštajuće putovanje sa sestrom Gracijom i s Hannah. Alejandro to dozna i nagovori Ester da sudjeluju na konvenciji koja bi se trebala odvijati u istome gradu. Ester misli da je Alejandro želi ponovno osvojiti. U hotelu se Alejandro posvađa s Cristinom, a Ester misli da je to prava prilika da napiše nešto o tome kako su žene patetične kad pronalaze ljubavnika kad je očito da su zaljubljene. Alejandro se zatvara u svoju sobu da bi završio roman. Umoran i pod stresom počinju mu se miješati njegov roman i stvarnost. Lažni tragovi i paranoične detektivske istrage dovode ga k zaključku da je muškarac koji je s Cristinom kriminalac.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju