Cristinu su pozvali da održi predavanje na seminaru o uspješnim i mladim ženama.

10.ep - 19. kolovoza

Cristinu su pozvali da održi predavanje na seminaru o uspješnim i mladim ženama. Cristina nema pojma o čemu će govoriti. Održi sastanak s organizatoricama i shvaća da su superfeministice. Iako se prije nekoliko mjeseci nije tako osjećala, sad se osjeća pravom feministicom, ali zbog osvete. Hannah joj kaže da to nije normalno i da ne može otići na seminar isijavajući iz sebe bijes. Hannah joj obeća da će joj pomoći da se odlično pripremi kako ne bi zabrljala. Tako odluči da će se prvo usredotočiti na izniman posao u kojem se mora boriti s muškarčinom koji živi kako bi ponižavao žene. Hannah joj kaže da joj je došao kao naručen.


11.ep - 20. kolovoza

Cristinu su nominirali za nagradu u kategoriji Dizajnerica godine i sigurna je da će pobijediti. Među nominiranima je još jedna dizajnerica koja misli da joj nitko nije ravan. Počinju pljuvati jedna po drugoj. Predsjednik žirija je Arturo, mladić za kojeg će Cristina i Hannah ubiti jedna drugu, a koji je naklonjen drugoj dizajnerici. Cristina gubi i okladi se s Hannah da nije važno tko će dobiti nagradu, nego tko će završiti s predsjednikom žirija. Plan funkcionira i na kraju ga odvede u svoj stan.


12.ep - 21. kolovoza

Cristina počinje izlaziti s muškacem koji je uistinu veoma pažljiv, ali ne može izbjeći da ne razmišlja o svakom njegovu potezu i gesti. Smatra da taj čovjek ima skrivenu namjeru, želi je kupiti da bi spavao s njom. Poslije uviđa da je veoma pažljiv muškarac i želi opet biti s njim, ali on sad ne želi biti s njom jer već izlazi s drugom ženom. Cristina otkriva da je pravi ubojica pristojnosti.


13.ep - 22. kolovoza

Alejandro je uplašen jer osjeća da je privlačnost prema Cristini ozbiljnija nego što je mislio. Poželi opet biti kao prije i izlaziti sa svim ženama. Jedne noći u baru upoznaje ženu i odvodi je u stan. Gracia ih slučajno ugleda na ulici i to u njoj pobudi interes. Kad završe u krevetu, dolazi Cristina, ali Alejandro potajice uspije izvući iz stana ženu koju je osvojio. Žena je opčinjena njime, posvuda se pojavljuje i neprestano ga ispituje o Cristini. Očajan, Alejandro pomisli da bi mogao platiti nekomu da žena nestane. Guillermo mu pokuša pomoći, ali ih ovaj put Gracia otkrije i dođe do svađe.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju