Cristina i Alejandro opet hodaju, vraćaju se s puta i žele biti zajedno.

6.ep - 10. kolovoza

Cristina i Alejandro opet hodaju, vraćaju se s puta i žele biti zajedno. Kad se pročuje velika vijest, naprave veliku proslavu. Ester je bijesna, osjeća da su joj se narugali i planira osvetu. Za to vrijeme, Cristina doznaje da je Hannah bila Alejandrova doušnica i da je znala za Ester. Njih dvije se posvađaju.

 

7.ep - 13. kolovoza

Cristina je uspješna djevojka koja, naizgled, ima sve pod kontrolom u svome životu. Sa svojim najbližim prijateljima slavi svoj posljednji tulum prije ulaska u brak. Sve je u najboljem redu do povratka kući kad otkrije Eduarda, svog budućeg supruga i Pamelu u kinky seksu. Dođe do eksplozije i ono što je započelo kao svađa na rubu zločina iz strasti, prerasta u svađu oko sudbine golemog stana u kojem su zajedno stanovali. Cristina kaže Eduardu da nije važna ni visina ni novac jer toga ima i više nego dovoljno, kaže mu da je važna osoba s kojom će to sve podijeliti. Ona zadržava stan i nikad ga ne želi predati Eduardu niti mu dopustiti da se vrati u njega.

 

8.ep - 14. kolovoza

Neobična napetost između Cristine i Alejandra pojačava se kad se počinju upoznavati. Među njima se stvara neobična prijateljska veza. Cristina je uvjerena da je on gay i osjeća povjerenje prema njemu čak i dok je u donjem rublju. Rodrigo se zaljubljuje u Alejandra i moli Cristinu da dogovore izlazak u četvero, ali Cristina očito nema partnera. Eduardo joj nastavlja ponavljati da je voli, ali preispituje njezinu samostalnost. To je natjera u križarsku potragu za nekim s kime će izaći.

 

9.ep - 15. kolovoza

Cristina shvaća da su Pamela i Eduardo sretni zajedno, izgledaju kao savršeni par. Cristina to ne može vjerovati i pita se kako jedna glupača, praznoglavka kao što je Pamela može postići tako mnogo uz tako malo truda. Istina je da je Cristina uvijek znala da je njezina bivša prijateljica bila glupa, ali sad izgleda gluplje nego ikad. Iznenađena, ispriča to svojim prijateljima. Hannah joj kaže da je to strategija koju koriste žene da bi zadržale svoje muževe, kaže joj da Pamela nema nijednu glupu kost u tijelu i da njezina mudrost proizlazi upravo iz pretvaranja da je glupa.

 






 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju