Cristina počinje susretati Eduarda i Pamelu na svim mjestima na koje je odlazila s Eduardom.

14.ep - 26. kolovoza

Cristina počinje susretati Eduarda i Pamelu na svim mjestima na koja odlazi, ili još bolje, na mjestima na koje je odlazila s Eduardom: u supermarketu, u bar u koji odlazi, na benzinsku postaju, čak i na zabave.

15.ep - 27. kolovoza

Cristina i Alejandro su opsjednuti poljupcem koji su dali jedno drugomu. Da bi to zaboravila, Cris izlazi s Ricardom Altunesom, a Alejandro s Rhadom. No Cristini nije lako prijeći u sljedeći nivo s Ricardom i odluči se osloniti na Alejandra kako bi riješila neke svoje sumnje vezane uz krevet.

16.ep - 28. kolovoza

Cristina se pretvara da odlazi na put, započinje sa svojim planom da ubije Alejandra požudom. Profinjeno se igra s njim, zavodi ga, ali ga istodobno tjera da bude gay. U dosluhu je s Rodrigom i Hannah i koristi tisuće zamki kako bi vidjela dokle je u stanju lagati. Alejandro pokušava održati laž, ali mu je sve teže, ne može više lagati, reći će joj istinu.

17.ep - 29. kolovoza

Među Cristinom i Alejandrom nema više razgovora, doručaka i zajedničkog prostora. Cristina traži od njega da podijele stan i stavlja traku. Alejandro ostaje ne samo bez prijateljice u koju je očigledno zaljubljen, nego i bez materijala za svoje pisanje. Inspiriran njezinim neizgovorenim razočaranjem i pod stalnim Esterinim pritiskom, uspije napisati odličnu kolumnu. Situacija u stanu je neodrživa, Cristina izluđuje Alejandra sa svojim pravilima. Za to vrijeme, Guillermo se boji za svoju vezu, s punim pravom jer je Gracia napokon saznala da je njezin muž znao da Alejandro nije gay. Mauricio, stručnjak za računala, prevari Robertu s Hannah.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju