Cristina se ne sjeća poljupca s Alejandrom...

18.ep - 2. rujna

Cristina se ne sjeća poljupca s Alejandrom, ali ga se Alejandro savršeno sjeća. Cristina izađe sa zabavnim muškarcem koji je unajmi da mu dizajnira trgovinu igračkama, ali među njima ne funkcionira jer je previše djetinjast. Cristina želi prekinuti, ali je tip preduhitri jer je smatra previše dosadnom. Alejandro je razočaran i pije koktele od kojih se Cristina napila i na kraju pijan završi u krevetu s Ester.

19.ep - 3. rujna

Bar organizira maskenbal. Cristina i Alejandro nastavljaju svoj život po istim strogim pravilima. Oboje na svoj način pokušavaju pokazati da su okrenuli novu stranicu i da život ide dalje. Alejandro izlazi s curom koja je pljunuta Pamela, Cristina misli da je to njezina bivša prijateljica i misli da bi trebala reći Eduardu. Na zabavi se većina odlično provede, osim Alejandra i Cristine. Oboje među žabama traže svog princa na bijelome konju. Potraga se pretvara u katastrofu, Cristina se napije i poljubi Alejandra.

20.ep - 4. rujna

Guillermo je i dalje na putu, Gracia to iskoristi i poziva svoje roditelje na proslavu godišnjice, osim toga želi iskoristi tu priliku da bi Cris definitivno izbacila Alejandra iz stana. Justo i Alma dolaze posvađani, ne prestaju se svađati i njhove se kćeri moraju sukobiti s njima. Cristina završi s oba roditelja u svome stanu. Dolazi do velike svađe zbog Alejandra, Cris ga brani i neće ga izbaciti iz stana zbog čega se Alejandro osjeća još gore jer se osjeća krivim. Boji se da će Cris doznati za njegovu aferu s Ester.

21.ep - 5. rujna

Cristina doznaje da je Alejandro spavao s Ester i da su osim toga bili zajedno. Želi se osvetiti i izlazi s Robertinim prijateljem koji je njezinih godina. Kad jednog dana dođe u njegovu sobu, njegova mama ih nađe zajedno i optuži je da zavodi maloljetnike. Mladić je bez obzira na to nastavi opsjedati. Cristina prihvati izaći s njim i sve na kraju završi seksom. Kad se Cristina probudi i vidi potrgane mladićeve tenisice kraj njezinih profinjenih cipela s visokom potpeticom, shvati da je mladićeva mama imala pravo.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju