Savannah je nervozna zbog prvog izlaska s Danom pa Marti, Lewis i ostatak Hellcats momčadi pođu s njom na spoj...

1. i 2.ep - 4. siječnja

Marti Perkins (Aly Michalka), studentica prava na Lancer Sveučilištu u Memphisu otkriva da je njezina stipendija otkazana, što joj je njezina dobronamjerna, ali neodgovorna majka Wanda (Gail O’Grady) zaboravila spomenuti. Bez love i alternative, Martin jedini je izbor upasti u Hellcats, Lancerovu legendarnu momčad navijačica, i dobiti njihovu stipendiju. Iako se sukobljava s prpošnom kapetanicom navijačica Savannom (Ashley Tisdale), Marti osvaja trenericu Vanessu Lodge (Sharon Leal) i upada u tim i svijet natjecanja koji nije sličan ničemu što je dosad poznavala. Sa svojim najboljim prijateljem Danom (Matt Barr) Marti se pokušava snaći u tome novom svijetu kao navijačica i Savannina nova cimerica, ujedno izbjegavajući kolegicu Alice Verduru (Heather Hemmens) koja bjesni od ljubomore kad shvati da je Marti zapela za oko navijaču i njezinu bivšem dečku Lewisu Flynnu (Robbie Jones).
Marti je užasnuta kad otkrije da je njezina mama Wanda u publici na kvalifikacijama i potjera je sa stadiona. Ondje je i Charlotte (Emma Lahana, DinoThunder iz Power Rangersa), Savannina sestra i kapetanica suparničke momčadi navijačica iz Kršćanskog koledža u Memphisu, koja padne i zadobije ozbiljnu ozljedu. Savannah se dvoumi bi li otišla sa sestrom u bolnicu ili ostala na natjecanju. Kad Savannah kaže Marti da su njezini roditelji prestali razgovarati s njom kad je umjesto Kršćanskog koledža odabrala sekularno sveučilište Lancer, Marti se zapita je li ispravno postupila kad je otjerala Wandu koja ju je samo htjela poduprijeti.
U međuvremenu, Lewis bjesni na Alice jer je ugrozila stipendije tima, a Dan se zainteresira za Savannu.


3. i 4.ep - 5. siječnja

Savannah je nervozna zbog prvog izlaska s Danom pa Marti, Lewis i ostatak Hellcats momčadi pođu s njom na spoj... Koji završi katastrofalno. Za to vrijeme Marti pokušava zadiviti svog profesora Juliana (Gale Harold) u nadi da će je primiti u svoj pravni tim, ali on nije uvjeren da Marti može uskladiti studij i obveze u momčadi. U očajničkom pokušaju da se vrati u momčad, Alice pije lijekove protiv boli kako bi dobila liječničko odobrenje za nastavak treniranja. Vanessa odluči priznati Derricku (D. B. Woodside) istinu o svojoj aferi s Redom (Jeff Hephner).
Lewis pozove Marti na spoj, ali ona ga odbije. Alice kaže Lewisu da će prestati uzimati lijekove ako joj pomogne vratiti se u formu, a žestoki trening završi seksom.
Za to vrijeme Savannah odvede Dana na večeru k svojim roditeljima, gdje izbije velika svađa nakon što Savannina mama (Teryl Rothery) zabrani Savanni da viđa Dana. Wanda nagovori Marti da pruži Lewisu šansu, nakon čega mu Marti kaže da je spremna izaći s njime, no ovaj se put on premišlja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju