Savannah je bijesna što joj Marti nije rekla sve o Danu pa ode kući na nekoliko dana kako bi se ohladila i ponovno povezala sa svojom obitelji.

9. i 10.ep- 18. siječnja

Savannah je bijesna što joj Marti nije rekla sve o Danu pa ode kući na nekoliko dana kako bi se ohladila i ponovno povezala sa svojom obitelji. Marti nije načisto sa svojim osjećajima prema Danu i Lewisu pa se usredotoči na Travisa (Ben Cotton). Vanessa sazna da je Bill Marsh (Aaron Douglas) Hellcatsima oduzeo dvoranu i obrati se Redu za pomoć.
Kompromitirajuća fotografija Alice kruži po sveučilištu. Lewis se sažali nad njom i pristane joj pomoći pronaći krivca. Otkriju da je nogometaš Damian (Josh Emerson) odgovoran za to djelo, a Alice se zakune na osvetu i planira ga prokazati kao homoseksualca. Red i Vanessa saznaju za njezin plan i pokušavaju je zaustaviti prije nego što učini nešto što će požaliti. Za to vrijeme Julian otkrije da Marti i Morgan istražuju Travisov slučaj iza njegovih leđa i izbaci ih iz tima. Dan je i dalje neodlučan oko svojih osjećaja prema Marti i donese nepovoljnu odluku za Savannu. Derrick odluči zaprositi Vanessu i zamoli Hellcatse da mu naprave koreografiju za prosidbu.


11. – 12.ep- 19. siječnja

Nakon incidenta u autu, Dan postavlja Marti ultimatum: ili će priznati da nešto osjeća prema njemu ili je njihovo prijateljstvo gotovo. Marti odvuče utučenu Savannu na roštilj da je oraspoloži. Savannah malo popije i koketira s DJ-em, što je stavlja u neugodan položaj kasnije te večeri. Marti odluči reći Savanni istinu o onome što se dogodilo između nje i Dana.
Marti mora podnijeti napetu vožnju do natjecanja s Hellcatsima nakon priznanja da se spetljala s Danom. Kad Alicein otac (Mario Van Peebles) iznenadi Alice pojavivši se na natjecanju, ona prizna Lewisu da još nije rekla ocu da su prekinuli ni da su je zamijenili za novu letačicu. Kako ne bi razočarala oca, Alice ucijeni Savannu da joj preda svoje mjesto prijeteći joj da će reći momčadi kako je pomogla Memphis Christianu da dođu do natjecanja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju