Kako bi prikupili novac za natjecanje, Hellcatsi snime seksi kalendar i prirede tulum za promociju s bendom 3OH!3 i sa Savannom kao drugim vokalom.

13. – 14.ep- 25. siječnja

Kako bi prikupili novac za natjecanje, Hellcatsi snime seksi kalendar i prirede tulum za promociju s bendom 3OH!3 i sa Savannom kao drugim vokalom. Wanda nagovori Savannu da kaže majci Layne za Charlotte (Emma Lahanna), ali umjesto toga Savannah samo otrpi majčine optužbe da je loš utjecaj za Charlotte. Kad Marti provali u ured Billa Marsha kako bi pronašla dokaze koji bi mogli osloboditi Travisa optužbi, iznenadi se jer u uredu zatekne Alice koja je ondje s drukčijim namjerama. Vanessa se pita osjeća li još nešto prema Redu.
Hellcatsi otmu Marti za njezinu inicijaciju u momčad. Prisjećaju se kako su Savannah, Alice, Lewis i Vanessa postali Hellcats. Nakon zabave Marti shvaća da bi njezino zanimanje za Travisa i njegov slučaj moglo naštetiti njezinim prijateljima i navesti Billa Marsha da ukine momčad.


15. – 16.ep- 26. siječnja

Savannah i Alice prirede zabavu u togama u Lanceru, nadajući se da će tako smetnuti s uma činjenicu da bi momčad mogla izgubiti financijsku potporu. Marti, Vanessa i Julian (Gale Harold) skuju plan koji bi mogao izvući Travisa iz zatvora i spasiti Hellcatse.
Na Jimmyjevu (John Reardon) vjenčanju Marti i Savannah nervozne su što će vidjeti Dana zbog njihove nezgodne prošlosti i neugodno se iznenade kad se Dan na vjenčanju pojavi sa svojom novom djevojkom (Sonja Bennett). Vanessa i Derrick suočavaju se s najtežom odlukom u vezi, a Alice posjećuje Jakea u zatvoru.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju