Savannah nagovori momčad da dopusti Danu režirati njihovu videomolbu iako se Alice protivi, ali kad stvari krenu naopako, Savannah će se možda trebati odreći svoje uloge kapetanice.

5. – 6.ep - 11. siječnja

Savannah nagovori momčad da dopusti Danu režirati njihovu videomolbu iako se Alice protivi, ali kad stvari krenu naopako, Savannah će se možda trebati odreći svoje uloge kapetanice. U međuvremenu, Marti odlučuje dublje istraživati Julianov slučaj, a Red kaže Derricku kako planira opet osvojiti Vanessu, zbog čega se potuku.
Ženska odbojkaška momčad izazove Hellcatse na nogometnu utakmicu. Lewis trenira Hellcatse i impresionira Reda svojim strategijama. Marti se pretvara da je bolesna kako bi umjesto utakmice mogla otići na konferenciju s Julianom. Alice želi varati kako bi pobijedili, ali Savannah to odbije, što opet izazove sukob među djevojkama.
 

7. – 8.ep - 12. siječnja

Očajni da prikupe novac za odlazak na državno natjecanje, Hellcatsi organiziraju aukciju za spojeve. Stvari krenu neočekivanim tijekom kad se pojavi Savannin bivši dečko i pobijedi Dana u licitiranju, Morgan (Craig Anderson; serija Na rubu i film Ljubav se događa) osvoji spoj s užasnutom Marti, a Vanessu osvoji tajanstveni muškarac za kojeg ona sumnja da je Red koji je pokušava opet osvojiti. Vanessa ne zna bi li rekla Derricku za spoj iako će tako Hellcatsi prikupiti novac za odlazak na državno natjecanje. Lewis i dalje skriva tajnu pred momčadi.
Za obljetnicu momčadi Hellcatsi planiraju tulum s temom osamdesetih gdje će se birati najbolji kostim, a Vanessa će otpjevati pjesmu. Savannah je spremna provesti noć s Danom i isplanira romantičnu večer za njih dvoje, ali stvari ne ispadnu onako kako je zamišljala. Alice u prilogu koji je trebao promovirati Lancerovu nogometnu momčad prebaci priču s njih na Hellcatse, na Jackeov (Ryan Kennedy) užas. Marti nije sigurna sviđa li joj se što Savannina veza s Danom postaje ozbiljnija.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju