Savannah ne može vjerovati kad joj Charlotte napokon prizna tko je otac njezina djeteta.

17. – 18.ep - 1. veljače

Savannah ne može vjerovati kad joj Charlotte napokon prizna tko je otac njezina djeteta. Marti zahtijeva od majke da joj kaže više o ocu. Hellcatsi saznaju da će Memphis Christian koristiti njihovu pjesmu za koreografiju na državnom natjecanju.
Marti posjeti trgovinu u kojoj je njezin pokojni otac kupio trzalice za gitaru i ondje upozna Deidre (AJ Michalka) koja joj otkrije novu informaciju o njezinu ocu. Dan snimi zombi film za svoju prijavu na Lancer i navede Hellcatse kao glumce u projektu. Kako se bliži datum predaje, Dan počinje sumnjati u kvalitetu filma pa ga Savannah odluči pogurnuti. Alice se udruži sa studentom novinarstva kako bi razotkrila studentsku prijevaru.


19. – 20.ep - 2. veljače

Marti nagovori Juliana da joj dopusti da ga zastupa pred sudom sveučilišta Lancer, ali uskoro shvaća da je slučaj osobniji nego što je u početku mislila. Vanessa i Red šokiraju se kad saznaju da je Redova bivša žena Emily (Camille Sullivan) unajmljena da iskopa prljave informacije o Lancerovim sportskim programima i osoblju.
Kako Marti ulazi dublje u tajne svoje obitelji uz Julianovu pomoć, jača njezina veza s Deidre, tajanstvenom zaposlenicom trgovine glazbene opreme, i njih dvije zajedno izvode dva gitaristička dueta, Danovu originalnu pjesmu My Refrigirator Broke i Bob Dylanovu Mississippi. Savannah i Kathy (Magda Apanowicz) sukobe se oko organizacije proslave za Charlotteinu bebu. Savannah se uvali u probleme u školi i nema drugog izbora negoli pitati roditelje za pomoć.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju