Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

56.epizoda - 31. siječanj
Pinarina i Onurova odluka da napuste kuću i pokušaju stati na svoje noge rastuži sve u kući, osobito Mehmeta Fikrija. Mehmet staje na djedovu stranu kako se ne bi rasula obitelj. Nihan mora krenuti na fizikalnu terapiju kako bi ponovno mogla hodati, ali zbog straha ne odlazi. Zbog toga Nihanina starija sestra traži Mehmetovu pomoć. Gumuš je ljubomorna jer Mehmet odlazi s Nihan na terapiju i ondje s njom provodi mnogo vremena. Mehmet priprema supruzi iznenađenje i odvodi je na večeru u Djevojčinu kulu. Ostavi joj poruku s pozivom na romantičnu večeru, ali Engin čuje poruku prije Gumuš i upropasti mu planove. Engin počinje smišljati brojne planove kako bi razdvojio Mehmeta i Gumuš i kako bi stvorio napetosti među njima.

57.epizoda - 1. veljače
Gumuš se jako iznenadi kada joj Mehmet kaže da je pod velikim Enginovim utjecajem. Ali Mehmet je dosta siguran u to svoje mišljenje. I kaže joj da će i ona to primijetiti ako obrati pozornost na Enginovo ponašanje. Gumuš je iznenađena. Oni sklapaju dogovor. Ona će promatrati Enginov odnos prema njoj i, ako shvati da on osjeća išta više od prijateljstva, neće otići s njim u Kapadokiju. Gumuš promatra Engina. Ali dogodi se nešto što ni Mehmet ni Gumuš nisu očekivali. Gokhan u tom trenutku uhvati trag tko bi mogao biti veliki gazda. No postoje neke osobe koje su znatno uznemirene zbog istraživanja koja je Gokhan obavio zbog knjige. Ako Gokhan odluči spasiti sebe i obitelj, to će utjecati na cijelu obitelj Šadoglu. Odnos Šeref i Džihana iz dana u dan sve je dublji i pretvara se u ljubav.

58.epizoda - 2. veljače
Mehmet je izvan sebe od bijesa kada dozna za majčinu vezu s njihovim odvjetnikom Džihanom. Mehmet ne zna što učiniti i upozorava Džihana da se više ne nalazi s njegovom majkom. Dolazi do žustre rasprave između majke i sina i oni se naljute jedno na drugo. Uslijedi neočekivana reakcija Mehmeta Fikrija. On stane na stranu Šeref i podržava je da počne novi život pod uvjetom da se rastane od Ahmeta. Mehmet ne može vjerovati da je djed tako postupio. Gokhan i Bahar uspijevaju dovesti do uhićenja narkobosa. Rukije prije rodi. Rađa malu, zdravu djevojčicu kojoj nadjenu ime Gumuš. Engin nastavlja kovati planove u vezi s Gumuš. Cilj mu je odvesti je nakon revije u Francusku. Gumuš koja ne sluti ništa o njegovim opasnim planovima kreće s njim na put u Kapadokiju.

59.epizoda - 3. veljače
Pinar dobiva nalaze. Rezultat je pozitivan. Gumuš je trudna. Gumuš to doznaje u Kapadokiji i odlučuje to prešutjeti Mehmetu i reći mu sretnu vijest kada se vrati u Istanbul, za romantičnom večerom. Engin ima drukčije planove. On želi nakon revije početi novi život s Gumuš. I odlučan je oduprijeti se svemu i svakomu tko mu se nađe na putu da to ostvari. Engin izaziva požar u tvornici. Gumuš, nesvjesna što je sve Engin učinio i što sve može učiniti, prihvaća s njim krenuti u obilazak Kapadokije. Mehmet je u bolnici zbog opeklina zadobivenih u požaru. U mislima je s Gumuš. Zabrinut je jer nije otišao s njom. Policija istražuje mogućnost da je požar podmetnut. Šeref je zbunjena.

60.epizoda - 4. veljače
Engin na kraju uspijeva u svome naumu. Oteo je Gumuš i odlučuje je skrivati u Urgupu do njihova odlaska u Francusku. Gumuš je užasnuta zbog toga što joj se događa.
Vidi novo Enginovo lice koje dosad još nije vidjela. Kako bi je pustio, ona mu kaže da je trudna. On na to poludi. Što god da Gumuš kaže, ne uspijeva ga uvjeriti da je pusti. Mehmet je lud od brige. Mehet pokušava doći do Engina i naći suprugu. Traži i djevojku Laru. Mehmet uz njezinu pomoć doznaje zastrašujuću istinu. Povrh svega, doznaje od Pinar da je Gumuš trudna. Cijela obitelj je očajna. Svi se bacaju u potragu za Gumuš. Onur i Mehmet pod svaku cijenu odlučuju otići u Kapadokiju naći Gumuš. Počinje igra lovice između Engina i Mehmeta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju