Djevojci Gumus je sudbina namijenila raskošan život i veliku ljubav, ali se na tom putu susreće s brojnim pričama ljudskih slabosti koje treba razriješiti.

26.epizoda - 20. prosinac
Kaderin otac Osman umre uslijed srčanog udara i ostavlja za sobom veliki upitnik. Svi su šokirani zbog te iznenadne smrti. Kader je slomljena. Gumuš joj je potpora u tim teškim danima. Ni Mehmet ih ne ostavlja same. Kader se odluči preseliti ka Gumuš. Gulsun i Tarik dovode Doguša k sebi i postaju prava obitelj. Berk koji se upetljao u mutne poslove, završava u zatvoru. Mehmet i Bahar u hipu se stvore u zatvoru. Berk se uspijeva izvući, a da im kaže svu istinu. Mehmet prima Gumušin zahtjev za rastavu i svijet mu se ruši. Odlazi k njoj i pita je želi li se doista rastati od njega. Ona mu odgovori da sad više nema nikakve prepreke da se oženi s Derin. Mehmet poludi. Odlazi k Derin bijesan na nju zbog onoga što je učinila. Šeref nalazi zahtjev za rastavu, potajice ga uzima i kad se cijela obitelj nađe za stolom, ona ga izvadi.

27.epizoda - 21. prosinac
Gumuš nakon puno muke uspijeva dobiti kredit. Iznajmljuje krojačku radionicu i s velikim uzbuđenjem se baca na posao. Mehmet opet odlazi ka Gumuš i govori joj da sama neće moći obavljati toliki posao i zamoli je da mu dopusti da joj pomogne. Te riječi razljute Gumuš. Ljuta je na Mehmeta, jer smatra da je podcjenjuje i izbija svađa. Mehmetova sve veća uključenost u poslove tvrtke ozlovolji Tarika. Tarikovo ponašanje u posljednje vrijeme uznemiruje Mehmeta i Onura. Izbija obiteljska svađa uslijed koje Onur potpuno izgubi kontrolu nad sobom i kaže da je on Defnin otac. Šeref će sve pokušati ne bi li Mehmet zaboravio Gumuš. Gumuš, presretna zbog otvaranja vlastita ateljea i ne sluti s kakvom će se opasnošću susreti kod kuće.

28.epizoda - 22. prosinac
Mehmet odvodi Gumuš u bolnicu. Nakon nepodnošljivog iščekivanja, dooznaje da ju je metak samo okrznuo, nije duboko prošao. Mehmet se ni na sekundu ne želi odvojiti od supruge. Šeref svim silama pokušava spriječiti da se približi Gumuš. Mehmet ima iznenađenje za Gumuš koja je provela noć u bolnici. Odvodi je k sebi. Gumuš na kraju pristaje vratiti se kući. Kada prime tu lijepu vijest, svi su u kući izvan sebe od sreće. Jedino je Šeref očajna i proklinje snahu koje se nije uspjela riješiti. Pinar priprema Gumuš proslavu dobrodošlice. Šeref od tuge pada u krevet. Doznaje se da je zbog Šeref Gumuš izgubila posao. Mehmet Fikri otpočetka je sumnjao da je Šeref upletena u to. Mehmet odlazi upozoriti majku da ostavi njegovu ženu na miru. Berk se pokajao zbog svega što je učinio i pokušava naći način da se vrati kući. Mehmet poziva Tarika na razgovor. Kaže mu da za njega više nema posla u tvrtki. Tarik je bijesan i prijeti Mehmetu.

29.epizoda - 23. prosinac
Šeref smatra Gumuš odgovornom za Ahmetov odlazak i zato zahtijeva od Mehmeta da je otjera od sebe zbog čega se odnosi majke i sina zaoštre. Mehmet joj na to kaže da će, ode li Gumuš, i on otići s njome. Šeref je primorana odustati od svojih zahtjeva. Tarikov odlazak iz tvrtke podijelio je obitelj. Tarik osnuje savez protiv njih i napada ih s dvije strane. Kada dozna za to, Mehmet Fikri traži objašnjenje. Mehmet zamoli djeda da mu vjeruje i da mu da dva dana u kojima će dokazati da su to sve ludosti. Mehmet nastavlja iznenađivati Gumuš. Kako bi se ispričao što je pobjegao s prve svadbe, on je opet zaprosi i želi organizirati novo vjenčanje. Pinar i Onur tajno organiziraju vjenčanje. Gumuš je obavila svoju prvu prodaju, ali doživjela je i prvo gorko poslovno iskustvo. Pripremajući svadbu, Mehmet i Gumuš okreću novu stranicu u životu.

30.epizoda - 24. prosinac
Vjenčanje je lijepo započelo, ali završava katastrofom. Tarikova namjera da prevari i obitelj i tvrtku odjekne poput bombe. Mehemt Fikri ne želi vidjeti ni Tarika ni kćer. Berk, koji nema nikakvih novosti o njima, u autu pronalazi tijelo mrtvog prijatelja. U toj mu situaciji pomaže Tarik. Pomaže mu zato što će od Berka tražiti nešto puno veće kao protuuslugu. Tarik prvo pokušava ponovno pridobiti Bahar na svoju stranu. Zatim uvjerava Berka da se vrati u tvrtku. Cilj mu je uništiti Mehmeta uz pomoć Bahar i Berka. Gulsun na sve načine pokušava smekšati oca. Kad ne uspije, zatraži pomoć i od Mehmeta. Kao da to sve nije dovoljno, ka Gumuš dolazi prijateljica Rukije iz Afjona koju je voljeni mladić oteo s vjenčanja. Gumuš je zatrpana poslom. Unatoč tomu, odlučna je da neće prihvatiti Mehmetovu pomoć, ali hoće Enginovu. Jedan udarac stiže joj i od Bahar koja joj oduzima pravo korištenja imena. Gulsun izbaci Tarika iz kuće te pokreće brakorazvodnu parnicu. Bahar radi test za trudnoću i doznaje da nosi Gokhanovo dijete.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju