Dr. Gordon Urquhart u nevolji je jer njegova žena Alice smatra da provodi previše vremena spašavajući ljude, a premalo na kirurgiji, zbog čega se ona sama mora boriti s kaotičnom situacijom u bolnici.

1.ep. - 18. kolovoza
Dr. Gordon Urquhart u nevolji je jer njegova žena Alice smatra da provodi previše vremena spašavajući ljude, a premalo na kirurgiji, zbog čega se ona sama mora boriti s kaotičnom situacijom u bolnici. Na planini je godišnje planinarenje na solsticij braće Harryja i Andyja Clarka prekinuto kad se Harry posklizne i padne. Ovo naizgled jednostavno spašavanje doživjet će dramatični preokret kad Peter otkrije da Harry ima puknuće slezene te da će iskrvariti ako helikopter ne stigne po njega na vrijeme.
U bazi je Heather zabrinuta zbog svog muža dijabetičara koji je izgubljen negdje na planini te je u opasnosti od hipoglikemije. Počinje utrka za pronalazak muškarca prije nego što njegovo stanje postane kritično. No, gdje početi potragu? Dok je na slobodnom penjanju, Jamie spašava zgodnu fotografkinju koja je pala. Prepun energije te podcjenjujući opasnost, Jamie će izgubiti ravnotežu i sklizati se stazom punom kamenčića na leđima te završiti na rubu litice. Njegovo će poniženje biti potpuno kad fotografkinja pozove tim da spasi Jamieja.

2.ep. - 18. kolovoza
Tijekom izazovna spašavanja Mike će se odvojiti od tima zbog urušavanja tijekom spašavanja zaglavljene speleologinje Donne. Mikeov je jedini izlaz puzanje kilometrima podzemnih tunela kako bi se susreo s timom koji mora krenuti na opasan uspon da bi došao do druge strane tunela prije nego što se Mike i Donna utope u vodi koja nadire. Jamie, Douglas i Annie pozvani su na spašavanje pet penjača koji su bili vezani jedni za druge i pali. Vođa je ozbiljno povrijeđen nakon što je pao na lice te se njegov tim bori da pruži prvu pomoć žrtvama prije dolaska helikoptera. Spašavanje je osobito izazovno za Annie koja će otkriti da se vrlo teško nosi s ozljedama. U ovom ćemo nastavku upoznati Helen, sestru hitne pomoći u lokalnoj bolnici koja će se posvađati s Douglasom. Na Jamiejev užas, njegova majka Jane prihvatit će šestomjesečni posao u bolnici. Caroline Morrison priključit će se timu kao početnica, što će iritirati Bena.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju