'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

1.epizoda - ponedjeljak 21. veljače                                                  Dr. Craig 'Huff' Huffstodt losanđeleski je psihijatar čiji se život i karijera nađu u problemima kada njegov 15-godišnji pacijent, gay, počini samoubojstvo u njegovu uredu. Kod kuće Huff se pokušava nositi s ludilom obitelji, između ostalih i sa svojom vrlo svojeglavom majkom Izzy, koja se stalno upleće u posao njegove žene Beth.

2.epizoda - utorak 22. veljače
Huff se obraća Russellu za pomoć kada ga roditelji pacijenta koji je počinio samoubojstvo tuže i nađe se ispred liječničke komisije.Nakon osam godina liječenja Huff odlučuje da je vrijeme da prestane liječiti Melody, 28-godišnju shizofreničarku, osobito nakon što ga je napala za vrijeme tretmana u okružnom zatvoru. Na izlasku iz zatvora, Huffu prilazi beskućni Mađar koji tvrdi da nije mogao doći na tretman zato što su ga uhitili, ali da svejedno treba pomoć. Huff, ljut zbog propuštenoga sastanka, odbija razgovarati s njim. U međuvremenu, za vrijeme posjeta trgovini alkoholnim pićima, Russell upoznaje Pepper, mladu prostitutku, i odvodi je kući.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju