'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom.

2.sez., 6. ep - srijeda 7. rujna

Dok se Beth priprema otići na Paulinu molitvenu skupinu, Huffa neočekivano posjećuje njegov otac Ben. Iako je Huff skeptičan, Ben ga nagovara da odu posjetiti Teddyja. Nesvjestan onoga što slijedi, Teddy se bori sa stalnim glasom u glavi kad upozna Alyssu, zgodnu prodavačicu nakita koja radi na šetalištu Venice Beacha. U međuvremenu, Russellu je laknulo kad je našao Jakea Stewarta, nestaloga mladog ovisnika kojeg brani od optužbe za smrt studentice. No u narkomanskoj kući gdje pokušava otrijezniti Jakea za iskaz, Russellova lisnica, mobitel i auto su ukradeni nakon što podlegne iskušenju droga i seksa koji mu dolaze nakon što ga je Jake gurnuo na pod i pobjegao.

2.sez., 7.ep - četvrtak 8. rujna

Nakon Izzyna puštanja iz zatvora, Ben je vozi doma. I dok je Beth istinski sretna što vidi Bena, Huff reagira skeptično kad mu otac kaže da možda ipak neće otići. Nakon što je već pristao raspraviti svoje djelo s njezinim studentima, Huff kreće u ured dr. Lene Markove gdje se zanima za njezino korištenje droga u psihoterapiji. U međuvremenu, dok su trebali biti na vrlo važnom iskazu, Maggie mora pokriti Russella i nadrogiranog Jakea jer su svi osim njih stigli.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju