'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom.

2.sez., 8.ep - srijeda 14. rujna
Dok stres uzrokovan njihovom sve lošijom obiteljskom situacijom natjera Huffa i Beth da odu na još jedan neuspješan sastanak k terapeutu, suspendirani Russell dolazi k sebi dovoljno da potraži Jakea Stewarta i odvuče ga u ured. Nakon isprika za problem koji je uzrokovao Meeksu i tvrtki, Russell otkriva da je prčkanje po prošlosti mrtve djevojke nagnalo roditelje Marnie Sams da se nagode, a zatim se okreće nagovaranju Matta Stewarta da uvidi da njegov sin treba pomoć. Dok Huff traži Lenu da isproba svoju terapiju drogom na njemu, Beth olakšanje traži u izlasku sa starom prijateljicom Natalie. Nakon što si je spasio posao pomažući Stewartima da izbjegnu tešku parnicu, Russell stiže pomoći u sastavljanju djetetove kolijevke, ali završi brinući se i za Kelly. Dok ecstasy potiče Huffa da Leni otkrije svoje najintimnije osjećaje o sebi i svojoj obitelji, Teddyjeva romantična večer u jaslicama počinje djelovati na Alyssu.

2.sez., 9.ep - četvrtak 15. rujna
Završivši terapiju drogom kod dr. Lene Markove, Huff je misli držati u tajnosti od Beth, kao i vrpcu s terapije. Iako Huff razmatra da prizna svoje osjećaje, Russell mu kaže da ne govori ništa, pogotovo ne ženi. Suočivši se s vlastitim promjenama, Russell se osjeća nelagodno kad mu Kelly da ključeve od svog stana. No kad ga zamoli da joj pomogne obojiti dječju sobu, pristane. U međuvremenu, nakon inzistiranja da mu se pridruži na večeri, Ben kaže Izzy o unosnom poslu dok je pita da opet budu zajedno. No plan mu se uskoro izjalovi, a Izzy mora platiti račun, kad ga grubijani koji rade za njegova novog partnera dočekaju u zahodu s bijesnom porukom njihova šefa.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju