'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom.

2.sez., 12.ep - srijeda 28. rujna
Dok njihova stambena situacija stvara neugodnosti između Huffa i Russella, Byrd gnjevno reagira na neprekidna Izzyna pitanja o tome što smjera, nakon čega odlazi da bi vratio knjigu koju je James ukrao Teddyju. Međutim, nakon Teddyjeva inzistiranja na tome da nikad više ne spominje knjigu ni Jamesa, Byrd dobiva šokantan uvid u stričevu problematičnu psihu. U međuvremenu, dok Izzy pristaje volontirati u osnovnoj školi u gradu, a Beth nenajavljeno posjeti Natalien dečko Alex, Maggiena dojava dovodi policiju u Russellov ured s nalogom da uhiti njegovu opskrbljivačicu kokainom i novu asistenticu Leu. Nakon što je zamalo izbjegao zatvor, Russell se obruši na Maggie zato što ga je dovela u rizik gubitka posla. Međutim, unatoč tom prijekoru, ona svejedno kaže Kelly da će Russell biti dobar otac. Dok se Russell bori s pritiskom Kelly i svog šefa, Huff ide posjetiti Teddyja i Alyssu te otkriva da je i Byrd bio ondje. A Izzy se na prvi dan u školi ponudi da obnovi njihovu knjižnicu.

2.sez., 13.ep - četvrtak 29. rujna
Nakon što je vidio kako uznemirenog i uplašenog Russella privode nakon smrti predoziranjem njegove prijateljice Pepper, Huff uzima sobu u hotelu u nadi da će se naspavati. A kod kuće, svađa zbog sve većeg Byrdova agresivnog ponašanja dovodi do toga da Beth saznaje da je Izzy udarila njezina sina u trenutku bijesa i frustracije. U međuvremenu, dok se Kelly priprema roditi kod kuće, dr. Emily suočava se sa sve nestabilnijim Eddyjem nakon što je saznala za njegov plan da se vrati u Meksiko s Alyssom. Kada dobije trudove za vrijeme kupnje potrepština za dijete, Kelly inzistira na tome da je odvezu kući da rodi. Svježe izašavši iz zatvora uz jamčevinu, Russell stiže na posao gdje nalazi partnere koji su izglasali da ga se istjera iz odvjetničke tvrtke. Čuvši da su mu već zaključali ured, Russell saznaje da je Kelly zvala da rađa i odlazi k njoj. U međuvremenu, nakon što je Madeleine zvala da joj kaže da bi bilo najbolje da se ne vraća Huffu, Beth odlazi jedriti s novim prijateljem Alecom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju