'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom.

1.ep., 2.sezona - četvrtak 24. kolovoza
Izgubljen u mislima nakon Russellove afere s Izzy zbog koje je najboljeg prijatelja gurnuo niz stepenice, kao i zbog Teddyjeva iznenadnog nestanka, Huff se ne može koncentrirati na novog pacijenta Arta. Dok Bethina majka umire, a Huff je zbog svoje boli uvjeren da i sam ima rak, prihvaća Paulinu ponudu da njezin dečko policajac pomogne tražiti Teddyja. Usred tenzija zbog kojih ona i Huff jedva razgovaraju, Beth pokušava uvjeriti Madeleine da se bori s rakom. Dok se bori s vlastitim ozljedama nakon pada, nevoljni Russell nalazi se s Dauri Rathburn, novom klijenticom kojoj prijeti zatvorska kazna zbog potkradanja klijenata svoje tvrtke.
3.ep., 2.sezona - četvrtak 24. kolovoza
Teddy je preživio pad u crkvi u Tijuani te on i Huff pitaju Russella da dogovori uvjete njegova liječenja. I dok je Madeleineina neizlječiva bolest zakomplicirala Huffov brak, postizanje napretka s bratom još se otežalo kad se Izzy odbija složiti s promjenama za Teddyja. I dok Russell sastavlja ugovor kojim daje Huffu pravo na veto nad lijekovima, a Teddyju pravo na izbor gdje će živjeti, braća mu kreću pronaći novi dom. U međuvremenu, dok se Beth i njezin otac Jim ne slažu oko organiziranja Madeleineina sprovoda, Russell je s klijenticom Dauri Rathburn kad Kelly uleti unutra da objavi da je dobila otkaz. I dok Kelly objašnjava kako je zatrudnjela s Russellom, suosjećajna Dauri odvodi je u kupnju trudničke odjeće. Nakon posjete Pine Bluffu Teddy iskorištava pravo na veto na ostanak, a Huffu ne preostaje drugo nego da se složi s njime.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju