'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom.

12.-13.ep - 18. kolovoza

Nakon ispada na zabavi, Beth doznaje da Huffove sumnje ipak nisu neutemeljene.
Nakon što je Maggie dala otkaz i Russell zaposlio privremenu tajnicu, situacija se pogoršava kada se pojavljuje Kelly Knippers tvrdeći da je trudna s njegovim djetetom. Iako Russell odlučno odbijati testirati se, nakon Kellyne prijetnje da će ga tužiti, ipak pristaje. Kod Huffstodta Byrd spremno prepušta sobu svojoj baki Madeleine iako Beth i nije baš sigurna želi li da im u posjet dođe njezina bolesna majka. Nakon što je doznala da je dolazak njezine majke organizirala njezina punica, Bethinu i Huffovu svađu oko zabave čuju i Byrd i Izzy. Iako Huffa još peče savjest zbog ljubljenja Marise, Russell mu savjetuje da ne govori ništa svojoj ženi.
Dok Melody ponovno kreće u napad na Huffovu kuću, Russell, suočen s očinstvom, mora se suočiti i sa svojom prljavom prošlosti.Nakon još jednoga napada, Huffova ranjena bivša pacijentica, Melody, odvedena je u bolnicu. Nakon saznanja da je moguće da si je ozljede nanijela sama, liječnik upozorava Huffa da bi zatvor za Melody značio osudu na smrt. Nakon što se Maggie neočekivano vratila na posao, Russell, u nadi da će uvjeriti Kelly da pobaci, odlazi na genetsku seansu u potrazi za povijesti svoje obitelji. Nakon što je u čekaonici vidio teško hendikepirano dijete odustaje od te ideje. U međuvremenu i unatoč pritiscima Huffa, Izzy ne želi dopustiti da Teddy uzme eksperimentalni lijek koji bi mu mogao pomoći da izađe iz Woodburna.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju