'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

2.sezona, 10.epizoda - ponedjeljak 9. svibnja
Ohrabren pacijenticom koju je sljepoća natjerala da zauzme čvrst stav u borbi s problemima, Huff je odlučan u namjeri da se na neko vrijeme odvoji od obitelji. Međutim, Byrd ne vjeruje njegovu objašnjenju da je to dobro za sve dok ga Paula opominje što nije bio iskren o ozbiljnosti problema kod kuće. Kad se Beth okrene svećeniku za savjet, iznenađena je kad se čuje kako sama otkriva neke svoje tajne. U međvremenu, nakon što ga Kelly uzme na red zbog izbjegavanja bojenja dječje sobe, Russell se posramljeno želi iskupiti ponudivši se da će joj pronaći trenera za porod.

2.sezona, 11.epizoda - utorak 10. svibnja
Dok živi kod Russella, Huff se bori s čirom dok pokušava sagledati svoj život, Beth kod kuće napreduje, sluša satove umjetnosti i organizira večere za prijatelje. Stoga, kad se Huff pojavi u želji da razgovaraju, ona je prezaposlena da mu udovolji. A dok mu oca nema, Byrd i Ely potajice smišljaju plan kako se osvetiti svomu mučitelju Jamesu Cullenu. U međuvremenu, dok Russella zavodi Leah, seksi zaposlenica s odjela dostave koja želi biti odvjetnica, Teddy se nastavlja boriti s demonima u svojoj glavi.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju