'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

5.epizoda - ponedjeljak 7. ožujka
Russell pokušava natjerati klijenta ovisnika na rehabilitaciju, a Huff pokušava pomoći roditeljima da se rastanu. Melody ignorira Huffa i pojavljuje se u njegovu uredu da se ispriča. Huff joj savjetuje da nađe novoga liječnika, a zatim je nevoljko šalje na tranzicijski tretman kod dr. Ann Brunner. Kada je doznao da ga otac želi vidjeti, Huff odlazi u stan koji Ben dijeli s dugogodišnjom djevojkom Xiu Shi. Ben moli Huffa da uvjeri Izzy da pristane na rastavu. U međuvremenu, Butch Young, televizijska zvijezda, nestaje pa producenti mole Russella da ga nađe prije nego što dobije otkaz. Russell ga nalazi u Palm Springsu, drogirana, te otkriva da neće imati lak posao.Ljut zbog oca, i s Beth koja se pokušava nositi sa saznanjem da njezina majka ima rak, Huff je zapanjen kada mu se u uredu pojavljuje Doris Johnson u želji da vidi gdje se njezin sin Sam ubio. Iako nevoljko, Huff prihvaća.

6.epizoda - utorak 8. ožujka
Nakon još jedne u nizu prepirki s Beth, Izzy najavljuje odlazak u svoju kuću u Pasadeni, Huff pristaje liječiti Doris Johnson, majku svoga pokojnoga pacijenta Sama. Na tretmanima suočava se sa svojom odgovornosti za Samovu smrt i Doris priznaje da je više puta seksualno provocirala sina. Iako smatra da ga obmanjuje, Huff bi bio više nego sretan da se Izzy odseli. I dok se Byrdova i Gailina veza produbljuje, prostitutka s kojom je Russell jedanput bio, angažira ga da je brani u tužbi za palež.Kako se bliži trenutak seksualnog odnosa s Gail, Byrd je zapanjen kada mu ona kaže da je njezin otac našao kondome u njezinoj torbici i zabranio joj da se dalje viđaju. Nakon što nije mogao uvjeriti Gail da se suprotstavi ocu, Byrd se skriva u svojoj sobi. Uvidjevši o čemu je riječ, Izzy daje sve od sebe da pomogne Byrdu iako mu kaže da je budućnos

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju