'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

13.epizoda - ponedjeljak 4. travnja
Dok Melody ponovno kreće u napad na Huffovu kuću, Russell, suočen s očinstvom, mora se suočiti i sa svojom prljavom prošlosti. Nakon još jednoga napada, Huffova ranjena bivša pacijentica, Melody, odvedena je u bolnicu. Nakon saznanja da je moguće da si je ozljede nanijela sama, liječnik upozorava Huffa da bi zatvor za Melody značio osudu na smrt. Nakon što se Maggie neočekivano vratila na posao, Russell, u nadi da će uvjeriti Kelly da pobaci, odlazi na genetsku seansu u potrazi za povijesti svoje obitelji. Nakon što je u čekaonici vidio teško hendikepirano dijete odustaje od te ideje. U međuvremenu i unatoč pritiscima Huffa, Izzy ne želi dopustiti da Teddy uzme eksperimentalni lijek koji bi mu mogao pomoći da izađe iz Woodburna. Dok Madeleine prima loše vijesti u vezi sa svojom bolesti, Russell govori Huffu kako ga je Kellyna trudnoća navela da ponovno ispita svoj život. Kelly, u suzama, objavljuje da će ipak otići na pobačaj. Huff je savjetuje da ne donosi nikakvu odluku dok se ne smiri. Nakon što mu je Melody rekla da je ozljede zadobila za vrijeme silovanja, Huff zahtijeva od Izzy da kaže Teddyju zašto ne želi odobriti njegovo liječenje. Kada je doznala da Huff neće podići optužnicu protiv Melody i ljuta zbog situacije u braku, Beth odlučuje otići s majkom u New Jersey. Nakon što je Madeleine natjerala Huffa da obeća da će se brinuti o Beth, Byrd, zabrinut zbog moguće rastave roditelja, zahtijeva otići s majkom.

1.epizoda, 2.sezona - utorak 5. travnja
Usred trenutne napetosti u odnosu s Beth, Huff odluči potražiti svog nestalog brata. Zbog brojnih problema koji ga okružuju Huff se ne može skoncentrirati na svog novog pacijenta, Arta. Bethina majka umire, a i bol koja mu daje naslutiti da i sam ima karcenom, Huffa privoli da prihvati Paulinu ponudu da njen dečko koji je policajac mu pomogne u potrazi za Teddyjem.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju