'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

3.nastavak - ponedjeljak 28. veljače
Dok se priprema za tužbu pacijentovih roditelja, Huff mora odlučiti što učiniti s Byrdovom seksualnosti. Nakon napada tjeskobne pacijentice i vjerojatnošću tužbe za liječnički nemar zbog samoubojstva Sama Johnsona, Huff pokušava pomoći beskućnom Mađaru s problemima s Uredom za imigraciju. Za to vrijeme, Izzy raspravlja s kartaškim partnericama o ruževima, a Byrd moli oca da ga pusti da provede noć s prijateljima. Nakon što mu to dopusti, ako obeća da neće piti, Huff pomaže Izzynoj prijateljici Lois koja je doživjela moždani udar. U međuvremenu, i nakon što je Huff odbio izaći s njim, Russell odlazi kupiti novi televizor i upoznaje dvije atraktivne prodavačice. Dok je Izzy u bolnici s Lois, a Russell se priprema za zabavu s novim prijateljicama, Huffu je uništena romantična večera s Beth nakon što se ona usprotivi da Byrd provede noć s prijateljem iz razreda Timom Winnickom. Dok Huff pokušava zavesti Beth toplom kupkom, Byrd iskorištava dolazak dostavljača sa sudskim nalogom da bi prikrio dolazak kući. U međuvremenu, dok se stvari zahuktavaju s Tamarom i Kelly, Russell poziva dostavljača trgovine elektroničkim uređajima da im se pridruži u zabavi.

4.nastavak - utorak 1. ožujka
Huff se priprema za davanje iskaza nakon samoubojstva pacijenta, a Beth i Izzy pripremaju se za svakodnevnu jutarnju prepirku. Dok pomaže pacijentu, Huff očajava zbog priprema za davanje iskaza u vezi sa Samovim samoubojstvom. Iako Huff mora angažirati odvjetnika svog osiguravajućega društva, Russell inzistira da mu pomogne s odgovorima na saslušanju. Na dan iskaza, na svoje veliko iznenađenje, Huff i Russell doznaju da će i Samovi roditelji biti u sali. Iako živčan zbog nazočnosti Johnsona, Huff se mora potruditi da ga pitanja njihova odvjetnika ne smetu. No situacija se pogoršava kada Huff doznaje da je odvjetnički tim tužioca pozvao Melody, pacijenticu kojoj je otkazao tretman, da svjedoči o njegovu karakteru. Byrd se štiti od udvaranja djevojke kojoj daje instrukcije, Gail, a Izzy vrijeđa Beth svojim ranojutarnjim pojavljivanjem u kući. Dok Izzy i dalje izaziva probleme posvećujući pozornost hospitaliziranoj prijateljici Lois, Beth odlučuje promijeniti šifru alarma u kući bez ičijega znanja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju