'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

11.nastavak - ponedjeljak 28. ožujka

Suočavajući se s vlastitom nevjerom, Huff počinje sumnjati da je Beth u vezi sa zgodnim klijentom.
Nakon samoanalize u vezi sa svojim osjećajima prema Marisi, Huff otkriva da je Beth na sastanku s Clayem. Kada je otvoreno izrazio sumnju u vjernost svoje žene, Beth se istresa na Huffa. Da bi stvari bile još gore, svaka šansa da stvari riješe seksom propada nakon što se Beth iznenada sjeti da mora nazvati Claya. Russell, u uzaludnom pokušaju da uvjeri tajnicu Maggie da ne podnese otkaz, obećava da će se srediti. Huff ga moli za razgovor u vezi s Marisom i Clayem. No kada ga Marisa posjeti, jasno je da se seksualno još privlače. Huff pokušava raskinuti vezu, ali sve završava još jednim strastvenim zagrljajem. Huff zove Beth i postaje bijesan nakon što mu se na telefon javio Clay. Dok se Beth frenetično priprema za zabavu, Byrdov joj sarkazam jasno daje do znanja da Huff nije jedini kojemu se Clay ne sviđa. Nakon daljnje samoanalize, Huff nije zadovoljan seksi haljinom koju je Beth odabrala za zabavu. Beth inzistira da to ništa ne znači. Na zabavi, nakon dolaska previše ljudi, Beth je zabrinuta da je napravila prevelik popis gostiju. U međuvremenu, Russella iznenađuje Izzyno koketiranje s uglednim sucem. Nakon što je odbila suca Borka, Izzy se slaže s Russellom da se njihova seksualna avantura mora zaboraviti. Pijan, Huff puca nakon Clayeva i Bethina obraćanja novinarima. Glasno naređuje Clayu da se kloni njegove žene. Huff inzistira da Beth pođe s njime, ali Beth mu govori da odbije i da se ne vraća dok se ne otrijezni. Izbačen iz vlastite kuće, odlazi k Marisi te joj jasno daje do znanja da se moraju prestati viđati. Beth govori Byrdu za očev ispad na zabavi. Huff napada Beth zbog ignoriranja majčinih poziva i odlazi provesti noć s Teddyjem u Woodburn.

12.epizoda - utorak 29. ožujka

Nakon ispada na zabavi, Beth doznaje da Huffove sumnje ipak nisu neutemeljene.
Nakon što je Maggie dala otkaz i Russell zaposlio privremenu tajnicu, situacija se pogoršava kada se pojavljuje Kelly Knippers tvrdeći da je trudna s njegovim djetetom. Iako Russell odlučno odbijati testirati se, nakon Kellyne prijetnje da će ga tužiti, ipak pristaje. Kod Huffstodta Byrd spremno prepušta sobu svojoj baki Madeleine iako Beth i nije baš sigurna želi li da im u posjet dođe njezina bolesna majka. Nakon što je doznala da je dolazak njezine majke organizirala njezina punica, Bethinu i Huffovu svađu oko zabave čuju i Byrd i Izzy. Iako Huffa još peče savjest zbog ljubljenja Marise, Russell mu savjetuje da ne govori ništa svojoj ženi. Dok Beth, Izzy, i Byrd pokušavaju učiniti Madeleinein posjet što ugodnijim, Russell, očajan da se Maggie vrati na posao, nudi joj povratnu kartu do Manile i dva tjedna u luksuznim toplicama dok ne sredi povratak njezine nedavno deportirane sestre. U međuvremenu, nakon što je dobila Clayev dar, Beth doznaje da Huffove sumnje nisu bile neutemeljene i da je Clay želi namamiti na preljub. Ne znajući da se preselio u radnu sobu, Byrdova djevojka Gail, nakon što se skinula i potajno uvukla u krevet, otkriva da je u krevetu Byrdova baka, Madeleine. Međutim, Madeleine je srdačno dočekuje i dijeli obiteljske tajne s njom. Byrd ih nalazi zajedno i ostaje zapanjen kada doznaje skandaloznu istinu o tinejdžerskim godinama svoje majke. Dok Kelly govori Russellu da će postati otac, Beth priznaje Huffu da je imao pravo što se tiče Claya. Ali kada Huff kaže njoj za Marisu, Bethinu i Huffovu svađu čuje Madeleine. Madeleine se povjerava Beth i otkriva joj dugo tajene indiskrecije u vlastitom braku. Huff posjećuje Teddyja i govori mu za lijek koji bi mu mogao pomoći da izađe iz bolnice.
 

                                         

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju