'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom.

4.-5.ep - nedjelja 24. srpnja

Huff se priprema za davanje iskaza nakon samoubojstva pacijenta, a Beth i Izzy pripremaju se za svakodnevnu jutarnju prepirku. Dok pomaže pacijentu, Huff očajava zbog priprema za davanje iskaza u vezi sa Samovim samoubojstvom. Iako Huff mora angažirati odvjetnika svog osiguravajućega društva, Russell inzistira da mu pomogne s odgovorima na saslušanju. Na dan iskaza, na svoje veliko iznenađenje, Huff i Russell doznaju da će i Samovi roditelji biti u sali.
Russell pokušava natjerati klijenta ovisnika na rehabilitaciju, a Huff pokušava pomoći roditeljima da se rastanu. Melody ignorira Huffa i pojavljuje se u njegovu uredu da se ispriča. Huff joj savjetuje da nađe novoga liječnika, a zatim je nevoljko šalje na tranzicijski tretman kod dr. Ann Brunner. Kada je doznao da ga otac želi vidjeti, Huff odlazi u stan koji Ben dijeli s dugogodišnjom djevojkom Xiu Shi. Ben moli Huffa da uvjeri Izzy da pristane na rastavu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju