'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

2.sezona, 8.epizoda - ponedjeljak 2. svibnja
Dok stres uzrokovan njihovom sve lošijom obiteljskom situacijom natjera Huffa i Beth da odu na još jedan neuspješan sastanak k terapeutu, suspendirani Russell dolazi k sebi dovoljno da potraži Jakea Stewarta i odvuče ga u ured. Nakon isprika za problem koji je uzrokovao Meeksu i tvrtki, Russell otkriva da je prčkanje po prošlosti mrtve djevojke nagnalo roditelje Marnie Sams da se nagode, a zatim se okreće nagovaranju Matta Stewarta da uvidi da njegov sin treba pomoć. Dok Huff traži Lenu da isproba svoju terapiju drogom na njemu, Beth olakšanje traži u izlasku sa starom prijateljicom Natalie.

2.sezona, 9.epizoda - utorak 3. svibnja
Završivši terapiju drogom kod dr. Lene Markove, Huff je misli držati u tajnosti od Beth, kao i vrpcu s terapije. Iako Huff razmatra da prizna svoje osjećaje, Russell mu kaže da ne govori ništa, pogotovo ne ženi. Suočivši se s vlastitim promjenama, Russell se osjeća nelagodno kad mu Kelly da ključeve od svog stana. No kad ga zamoli da joj pomogne obojiti dječju sobu, pristane.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju