Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

4.epizoda - ponedjeljak 18. travnja
Kada Dauri kaže Huffu kako je počela lažirati epileptične napadaje nakon što je slučajno svojim autom ubila beskućnika dok je studirala, Russell priznaje da se zaljubljuje u nju. Uslijed majčine bolesti Beth se pita što se njoj dogodilo sa životom, pogotovo s njezinim brakom. Nakon što je natjeran da objasni kako su stvari otišle toliko krivo, Huff odlučuje prodrmati stvari spontanim odlaskom u luksuzni hotel. U međuvremenu, dok Izzy odlazi na kockarski izlet s prijateljima, Byrd je ulovljen nakon provale u susjedovu kuću da bi vidio kako žive. Nakon što ga tinejdžer James Cullen natjera da objasni što radi u njegovoj kući, Byrd inzistira na tome da ide s njim vidjeti Teddyja.

5.epizoda - utorak 19. travnja
I dok se Huffu stvari na poslu raspadaju, Beth se susreće s jednim od najvećih klijenata, Bradenom Marterom da bi raspravili nadolazeću dobrotvornu večeru. Boreći se s vlastitom ovisnošću, Russell se nalazi s Jakeom Stewartom, kojemu se sudi zbog smrti studentice povezane s drogom u slučaju koji se zakomplicirao zbog vijesti da je njegov otac potajice prebacio milijune dolara u poslovnoj aktivi na sinovo ime. Nakon otkazivanja u posljednji tren Huff pokušava pronaći Melody, bivšu pacijenticu koja je napala Beth, no otkriva da psihijatrica okružne bolnice dr. Lena Markova nerado daje previše informacija.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju