'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

2.sezona, 12.epizoda - ponedjeljak 16. svibnja
Dok njihova stambena situacija stvara neugodnosti između Huffa i Russella, Byrd gnjevno reagira na neprekidna Izzyna pitanja o tome što smjera, nakon čega odlazi da bi vratio knjigu koju je James ukrao Teddyju. Međutim, nakon Teddyjeva inzistiranja na tome da nikad više ne spominje knjigu ni Jamesa, Byrd dobiva šokantan uvid u stričevu problematičnu psihu. U međuvremenu, dok Izzy pristaje volontirati u osnovnoj školi u gradu, a Beth nenajavljeno posjeti Natalien dečko Alex, Maggiena dojava dovodi policiju u Russellov ured s nalogom da uhiti njegovu opskrbljivačicu kokainom i novu asistenticu Leu.

2.sezona, 13.epizoda - utorak 17. svibnja
Nakon što je vidio kako uznemirenog i uplašenog Russella privode nakon smrti predoziranjem njegove prijateljice Pepper, Huff uzima sobu u hotelu u nadi da će se naspavati. A kod kuće, svađa zbog sve većeg Byrdova agresivnog ponašanja dovodi do toga da Beth saznaje da je Izzy udarila njezina sina u trenutku bijesa i frustracije. U međuvremenu, dok se Kelly priprema roditi kod kuće, dr. Emily suočava se sa sve nestabilnijim Eddyjem nakon što je saznala za njegov plan da se vrati u Meksiko s Alyssom. Kada dobije trudove za vrijeme kupnje potrepština za dijete, Kelly inzistira na tome da je odvezu kući da rodi.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju